A-Laget Herrar
Referat: Hardeberga BK - Bara GIF
Bara GIF krossade Hardeberga!
2022-05-05 22:22, A-Laget Herrar

Bortamatchen mot Hardeberga BK är avklarad och äntligen lossnade det ordentligt för killarna i målskyttet! Ni får som vanligt hela handlingen om matchen här!

Bara tar kommandot direkt i matchen och det märks att det är stor klassskillnad på Hardebergas trupp och Baras trupp, det var väldigt enkelt för Bara att rulla boll och anfalla, samtidigt som Hardeberga knappt var över på våran planhalva. Redan efter 6 minuter kommer första målet, Elliott Jarny kommer till skottläge och skjuter en rullande boll in till stolpen och Bara tar ledningen. 0-2 kommer efter 19 minuters spel när David Kroon drar till på en underbart fint frispark från ca 25 meter. Den skjunker ner fint över målvakten som möjligvis borde varit längre in i målet, men fortfarande en väldigt fin frispark. I 40:e minuten kommer Oscar Svahn fri med målvakten på vänsterkanten och rullar in 0-3 enkelt och på tillägstid i 45:e minuten gör Elias Ingemarsson exakt samma sak på exakt samma kant och 0-4 är ett faktum. 0-4 står sig i halvtid.

Andra halvlek börjar dock trögt, Bara slappnade av lite för mycket kändes det som och agerade lite som att matchen redan var avgjord vilket gjorde att Hardeberga var det laget som började skapa chanser och anfalla. Det straffade sig tillslut när Hardeberga kommer till skottläge och drar till med ett långskott till reducering 1-4 i 58:e minuten. I 66:e minuten kapas Anton Maynard i straffområdet och Bara tilldelas en straff, Elliott Jarny tar hand om straffen och sätter den säkert i krysset till 1-5. Efter vårat 1-5 mål så går luften ur Hardeberga lite grann och dom orkar inte riktigt spela mer vilket gör att det mest blir halvdåliga anfallsförsök från båda lagen. i 90:e minuten på stopptid kapas även Jim Högbo i straffområdet och vi får en ny straff i sista minuten. Elliott Jarny gör inga misstag igen och sätter säkert dit målet och även slutresultatet till 1-6!

Årets mest stabilaste seger och det är underbart att se att vi kan göra många mål!