Referat: Bara GIF - Bara GIF U19
Seger i internmatchen mot U19
2022-11-22 22:20, A-Laget Herrar

En historisk match spelades idag på Bara IP. Bara GIFs A-lag ställdes mot Bara GIF U19, det helt nystartade U19-laget i deras första match. Det är även nog första gången som Bara GIFs representationslag spelat en träningsmatch mot ett av sina egna lag.

Själva matchen finns inte så mycket att skriva om då lagledaren missade dagens match och kan inte skriva ett utförligt referat så ni får nöja er med en kort beskrivning.

I första halvlek tog U19 lite smått chockartat ledningen mot A-laget med 0-1 i 26:e minuten, målskytten där var våran Tim Lindh som gick över till U19 nu under hösten.

Andra halvlek roterade båda lagen i elvorna där man spelade med iprincip 2 helt olika startelvor i dom olika halvlekarna. I andra halvlek lyckades A-laget reda ut underläget när Elliott Jarny gör 1-1 i 60:e minuten. Slutresultatet fastställs när Victor Bengtsson gör 2-1 i 75:e minuten och ger A-laget segern i denna internmatchen.

Vi är enormt imponerade av U19 som verkligen gav A-laget en match idag, detta bådar verkligen gott inför framtiden när vi redan nu har ett U19-lag som kan spela jämt mot A-lag på Division 6 nivå. En stor eloge till U19 som gjorde en fantastisk match!