Samling:13:45
Nattsvart... - Tung derbyförlust mot Klågerup
2022-04-18 18:19

Första derbyt mellan Bara GIF och Klågerups GIF på 5 år, båda lagen har laddat och taggat till inför denna dag ända sedan det stod klart att Bara och Klågerup lottats i samma serie. Det blev tufft idag, för tufft..

Matchen startar hett, många hårda närkamper direkt i inledningen av matchen och Bara kontrollerar spelet precis så som vi ville. Redan efter 10 minuter driver Bara bollen på högerkanten, Elliott Jarny drar till och lyckas rulla in 0-1 och Bara får precis den öppningen på matchen som vi ville ha. Efter målet kändes det bra och vi fortsatte med vårat spel, i 5 minuter. 5 minuter efter vårat ledningsmål börjar vi slappna av alldeles för mycket och har nästan inställningen att det var klart. Detta resulterar i att vi bjuder in Klågerup i matchen mer och mer och tillåter dom att rulla boll. I 36:e minuten straffar det sig, Klågerup kommer till skottläge, Ahmed Shemesani i mål lyckas inte hålla bollen och släpper retur och Klågerup kan ostört rulla in 1-1 i öppet mål och 1-1 står sig i halvtid.

Andra halvlek börjar vi precis så som vi skulle göra och får även där samma öppning som på första halvlek. Efter en hörna som Klågerup nickar bort hamnar bollen hos Sebastian Kackarovski som skjuter in 1-2 i den 59:e minuten och Bara är åter igen i ledning. Efter vårat nya ledningsmål faller vi tillbaka mycket igen och bjuder in Klågerup igen i matchen. Efter en misslyckad rensning på ett Klågerups-anfall så drar Klågerup på med ett hårt skott utanför straffområdet som går rakt igenom hela Bara-försvaret och Klågerup kvitterar igen i 78:e minuten. Vi är såklart inte nöjda med oavgjort och vi trycker på med allt vi har för ett nytt ledningsmål. Vi får flera gula kort emot oss av domaren efter hårda närkamper medans Klågerup inte får något kort alls för att putta på våra spelare med raka armar efter avblåsning. Enormt svagt gjort av domaren att endast markera på ett håll i matchen. Tillslut tappar vi fokuset fullständigt och i 90:e minuten springer Klågerup sig fria till ett friläge, dom lyckas runda Ahmed i målet och sätter 3-2 i matchens absolut sista minut... Matchen slutar 3-2 till Klågerup.

En enormt tung förlust och detta var verkligen inget vi är nöjda med.