Samling:12:45
Referat: Lunds FF - Bara GIF
Segertåget rullar igen! Stabil seger borta mot Lunds FF!
2022-05-28 17:25

Sista matchen i Maj när vi åkte norr ut igen mot Lund för att möta Lunds FF. Efter förra veckans förlust så vände vi på steken och vann igen!

Matchen inleds svettigt, redan efter 2 minuter får Lunds FF ett friläge och är nära på att ta ledningen men "Momme" i mål gör en svettig räddning och i 4:e minuten drar David Kroon till med ett skott i stolpen som inte går i mål. Nästa ramträff får vi däremot med oss när Elliott Jarny får bollen ute på vänsterkanten, han driver in den mot straffområdet och drar till med ett hårt skott, som tar ribba in och vi tar ledningen med 0-1 efter 11 minuters spel. Första halvlek präglas av ramträffar, i 26:e drar Sebastian Kackarovski till med ett hårt skott i ribban och vi känner att vi inte kan ha mer otur än så. Turen vänder för oss dock när David Kroon får bollen av Sebastian Kackarovski på höger kanten, Kroon driver den mot mål och rullar enkelt in 0-2 efter 39 minuters spel. Bara 2 minuter efter är det dags igen, Oscar Svahn får bollen på vänsterkanten, kommer in mot straffområdet och passar in den, där hittar han Elias Ingemarsson som petar in 0-3 i öppet mål efter 41 minuters spel. Vi blir lite för glada över vårat mål och vi tappar fokus vilket gör att Lunds FF reducerar minuten efter i 42:a minuten och gör 1-3 som blir halvtidsresultatet.

Andra halvlek blev det ett mycket lugnare tempo från båda lagen, däremot ökade det heta tempramentet mellan spelarna vilket gjorde att det blev många hårda tacklingar samt mycket spelare som blev nersparkade dock inga gula kort. I 73:e minuten punkterar vi äntligen matchen när "Momme" i mål drar en inspark, Sebastian Kackarovski driver den från mitten av planen hela vägen fram till mål, han avslutar kyligt i krysset till 1-4 och vi tar säsongens 6:e seger!

Skönt att vinna direkt efter förra veckans snöpliga förlust, vi har varit det bättre laget alla matcher i år hittils!