Referat: Bara GIF - Lödde FF
Förlust mot Lödde efter sent avgörande
2022-09-04 17:12

Ja, vissa matcher svider mer och förlora än andra och denna är nog en sådan match en match där vi spelar bra men ändå förlorar.

Matchen inleds liknande som första mötet senast i Löddeköpinge, Bara är det speldrivande laget och även det laget som är närmast att göra mål på sina farliga målchanser. Lödde visste vad vi var kapabla till från senast och det oroade dom lite grann märkte vi. Tyvärr är det Lödde som gör första målet i matchen i 38:e minuten när Lödde får en frispark på offensiv planhalva. Den kommer fram till en Lödde-anfallare och gör en cykelspark in i mål som ingen är beredd på och 0-1 är ett faktum inför halvtidsvilan.

Andra halvlek försöker vi trycka på för ett kvitteringsmål men Lödde tar mer och mer kontroll på matchen vilket gör det svårt för oss att spela offensiv fotboll. Under matchen tappar även domaren kontrollen på matchen och gör en hel del märkliga domslut åt båda lagen där satsningar med dobbarna först och knuffar med raka händer knappt resulterar i gula kort. Men båda lagen försöker släppa det så mycket som vi kunde och båda krigar på. I 72:a minuten får vi tillslut utdelning på vårat hårda slit under matchen, efter en hörna som Lödde-försvararna nickat bort så landar den hos Sebastian Kackarovski, Sebbe drar till med en bomb och dunkar upp den i nättaket och vi kvitterar till 1-1 vilket kändes underbart. Båda lagen kämpar och sliter för att nå ett ledningsmål när det börjar närma sig fulltid, tyvärr lyckas Lödde få ett farligt anfall i 88:e minuten som dom gör 1-2 på och mycket mer än så händer inte efter målet och vi faller enormt tungt med 1-2.