Plats:Klostergårdens IP plan 4 konstgräs
Samling:14:15
Referat: Hallands Nations FF - Bara GIF
Seger mot Hallands Nation efter sinnessjukt slut
2022-09-11 19:06

Bortamatch mot Hallands Nations FF på Klostergårdens IP gällde idag, Bara GIF på en 4:e plats och Hallands Nation på en 5:e plats. Vid seger för båda lagen går man upp på en 3:e plats, just den 3:e plats som krävs för att spela kvalspel. Båda lagen gav allt dom hade idag och det blev en sjuk avslutning även detta mötet mellan lagen.

Matchinledningen dom 10 första minutrarna totaldominerar Barar GIF matchen. Man får anfall på anfall, hörna på hörna och tycker på för fullt och det kändes som att vi skulle fixa detta. Men vi får en kalldusch när Hallands Nation får frispark i 13:e minuten. Den slås in i box och dom kan helt fria peta in 1-0 vilket chockar oss lite.

Andra halvlek får ni ny energi och krigar på för ett kvitteringsmål, i 67:e minuten springer Sebastian Kackarovski mot målvakten som har bollen ensam hemma, målvkaten slvarar bort bollen och Sebbe kniper tag på bollen och kan enkelt rulla in 1-1 vilket kändes skönt. Det efterlängtade ledningsmålet kom till i 82:a minuten. Linus Nilsson drar en hård frispark längs marken som målvakten inte kan hålla, Oscar Svahn är snabbt framme på returen och nickar in 1-2 vilket kändes så underbart. Men matchen är inte över, istället trycker Hallands Nation på för ett kvitteringsmål. I 87:e minuten slår Halland in bollen i straffområdet på en frispark, Momme tacklas omkull i luftduellen och Hallands Nation får sitt 2-2 mål godkänt. Men killarna är fast beslutna, seger var det enda som gällde idag. Vi fick en ny frispark i samma läge som förra målet i 90:e minuten. Linus Nilsson slår exakt samma skott och målvakten gör samma tabbe igen, och Oscar Svahn är framme och nickar in den på exakt samma sätt igen och vi vinner matchen efter en sinnesjuk avslutning på matchen!

Nu har vi allt i egna händer inför avslutningen för att knipa sista kvalplatsen uppåt! Fortsätt så killar!