SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Hyllie IK (U19)
2 - 2
Bara GIF (U19)
Hyllie IK (U19)2 - 2Bara GIF (U19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 april, 14:00
Plats:Hyllie IP (Konstgräs, Plan 1)
Tävling:
Matchnummer: 130734007
Samling:12:10, Kubens parkering
Oavgjort mot Hyllie i seriepremiären
2023-04-16 17:57
Foto: Linus Nielsen

Idag var det dags för den efterlängtade seriepremiären för oss, denna matchen har vi tränat och kämpat för inför hela försäsongen. Idag gästade vi Hyllie IK på bortaplan och det blev en halvdann genomförd match.

 

Matchen inleder vi horribelt tyvärr, vi låter Hyllie vara det spelförande laget och verkar inte ha nån vilja. Redan efter 5 minuter gör Hyllie 1-0 när dom får en frispark strax utanför straffområdet på högerkanten, bollen flyger mot bortre stolpen som ingen är beredd på. I 13:e minuten gör Hyllie nästa mål när dom turligt nog kommer till ett läge i straffområdet och dunkar för enkelt in 2-0. Vi hänger lite tungt med huvudena men tack och lov ger vi inte upp helt idag. I 31:a minuten får André Lopez bollen, han drar till med ett hårt skott som målvakten inte lyckas hålla, han tappar in bollen i mål men lyckas slå ut den igen. Domaren såg däremot att bollen var över linjen och vi reducerar turligt till 2-1 och det ger oss tändvätska. I 40:e minuten driver Liam Lindh bollen i mitten av Hyllies planhalva, han drar till med ett kanonskott som letar sig in i bortre krysset och vi kvitterar till 2-2! Tråkigt att vi inte hade våran Veo idag med oss så vi kunde ge er årets mål.

 

Andra halvlek inleder lite likt första halvlek när vi bjuder in Hyllie för mycket i matchen och Hyllie börjar skapa mer lägen. Men vi tar och arbetar oss in i matchen igen och tar över mer och mer ju längre matchen går. Vi öser på med skott och målchanser men lyckas inte göra något mål alls. Vi har allt från flertalet frilägen och öppet mål men lyckas inte göra fler mål idag. När domaren blåser av matchen så står det 2-2 på tavlan och vi tar med oss 1 pinne från Hyllie i dagens premiär.

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners