SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF (U19)
3 - 1
Oxie SK (U19)
Bara GIF (U19)3 - 1Oxie SK (U19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 september, 13:00
Plats:Bara IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130737047
Samling:11:45, Bara IP
Tung hemmaseger mot Oxie SK!
2023-09-30 19:20
Foto: Linus Nielsen

Vi är tillbaka på vinnarspåret igen efter förra veckans kryss mot Uppåkra. Under lördagen tog vi emot tredjeplacerade Oxie SK i en tuff match på hemmaplan.

 

Matchen inleds inte som vi hade tänkt oss, redan i 6:e minuten skapar Oxie en farlig målchans och kommer helt ren med Leo i målet och gör 0-1 direkt på oss vilket fick oss att behöva vakna till och inse att matchen är igång. I samband med målet avvisas Tim Lindh och Liam RG från planen för att "inte ha rätt typ av benskydd". Vi ifrågasatte domarens beslut och domaren svarade med att både förolämpa oss, kasta iväg våra spelares utrustning samt att dela ut en varning till huvudtränare Max Jönsson. Helt oacceptabelt agerande från domarens sida som verkligen inte uppförde sig som man skulle, Skåneboll behöver verkligen se över vilka domare man tillsätter i framtiden...

Vi insåg att detta skulle bli en jobbig match från domarens sida vilket gjorde att vi fick flytta fokuset till vårat spel. I 14:e minuten skapar Tim Lindh ett läge och kvitterar till 1-1 vilket fick oss att komma in i matchen igen.

 

Det var oavgjort 1-1 i paus och vi gjorde några justeringar i våran uppställning för att klara av Oxies höga offensiva press. Vi arbetade oss in i matchen mer och mer ju längre tiden gick, men det stod fortfarande 1-1 på tavlan. Oxie var svåra att ta sig igenom men tillslut får Tim Lindh ett superläge igen och lyckas tycka in 2-1 till Giffarna i 73:e minuten. Med en kvart kvar så blev Oxie farligare och aggressivare vilket gjorde att vi fick rikta in oss på försvarsspel sista minutrarna. På tilläggstid får Oxie en offensiv frispark strax utanför straffområdet som hela laget går upp på, inklusive deras målvakt. Leo Bro når högs på bollen, greppar den och kastar ut den till Tim Lindh som springer som bara den på den. Tim Lindh är snabbast i löpningen mot Oxies mål och får helt öppet mål, Tim gör inga misstag och punkterar matchen med att göra 3-1 precis innan matchen är slut. 3 nya viktiga poäng i toppstriden nu när höstens serie börjar dra sig ihopa! 

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - Oxie SK (U19) 3-1

Målskyttar: Tim Lindh (14‘), Tim Lindh (73‘), Tim Lindh (90+2‘)

Assist: Leo Bro

Gula kort: Max Jönsson (6‘), David Olsson (20‘), Theo Rincker Gunnarsson (59‘), Ajdin Mahmutovic (89‘)

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.7

Bara IP

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners