SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF (U19)
4 - 1
Linero IF vit (U19)
Bara GIF (U19)4 - 1Linero IF vit (U19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 oktober, 18:30
Plats:Bara IP (Konstgräs)
Tävling:
Matchnummer: 130737056
Samling:17:15
Tung hemmaseger mot Linero IF!
2023-10-13 22:58
Foto: Linus Nielsen

Årets sista seriematch på hemmaplan spelades under fredagen när vi tog emot Linero IF vit hemma på Bara IP, med Linero på en fjärdeplats i tabellen visste vi att det skulle bli en tuff match.

 

Vi inleder matchen och första halvlek med att spela i motvind då det nästintill var storm ute, men vi fick en drömstart på matchen när en djupledsboll slås till Tim Lindh i första minuten, Tim Lindh gör inga fel och trycker in 1-0 till Bara GIF i 1:a minuten och vi får den start man bara kan drömma om. Efter vårat ledningsmål märktes det både att Linero var ett erfaret lag samt fick spela med medvind. Det var Linero som skapade flera farliga skott och chanser vilket gjorde att vi fick slita extra mycket under första halvan av matchen men vi stod ändå upp väldigt bra och täppte till nästan alla deras lägen. Tyvärr fick vi inte gå in i halvlek med ledning i matchen. I 45:e minuten får Linero en frispark precis utanför straffområdet och lyckas trycka in den stenhårt i mål och 1-1 är ett faktum inför halvtidsvilan.

 

Vi öppnar andra halvlek med ännu en drömstart. Theo Rincker Gunnarsson börjar driva bollen från backposition och lyckas ta sig igenom hela Lineros lag ute på vänsterkanten, han tar sig in i straffområdet och slår in bollen, där inne är Adam Wamat och lyckas trycka in bollen till 2-1 i 47:e minuten och vi är åter igen i ledningen. Efter vårat ledningsmål blir det tuffare att ta sig igenom Lineros försvar men vi fortsätter ändå att skapa lägen. Tyvärr var detta inte den matchen där vi var som pricksäkrast och missade flera gyllende chanser att utöka ledningen. Men tillslut kom den när Tim Lindh får ytterligare ett friläge efter en fin djupledsboll, Tim rundar målvakten och får öppet mål och gör 3-1 i 82:a minuten och väl där kändes det som att vi avgjorde matchen. Men vi skulle krydda till siffrorna lite till när Martin Anic stod för en kanonfrispark som efter lite hjälp utav den kraftiga vinden flyger in i mål och vi får in 4-1 i 85:e minuten. Efter målet blev det tyvärr tråkiga scener när Linero spelarna tröttnade på vårat spel och detta ledde till ett mindre bråk på plan mellan lagen. Ett par gula kort delades ut för det och matchen kunde slutföras trots allt. Matchen slutar med en ny tung hemmaseger, 4-1 och vi går upp i serieledning med en match mer spelad inför sista omgången nästa vecka!

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - Linero IF vit (U19) 4-1

Målskyttar: Tim Lindh (1‘), Adam Wamat (47‘), Tim Lindh (82‘), Martin Anic (85‘)

Assist: Theo Rincker Gunnarsson

Gula kort: Ajdin Mahmutovic (65‘), Liam Lindh (87‘), Tim Lindh (87‘)

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.9

Bara IP

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners