SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Stehags AIF (U19)
1 - 16
Bara GIF (U19)
Stehags AIF (U19)1 - 16Bara GIF (U19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 13 september, 18:15
Plats:Gyavallen (B-plan)
Samling:17:15, Gyavallen, Stehag
Aktivitetsinfo: Samling 17.15 i Stehag. Förstår naturligtvis om det blir problematiskt och stressigt för vissa men vi får bara göra det bästa av situationen. Blir man sen är det inte hela världen.
Ny superkross när Stehags AIF besegrades!
2023-09-13 22:42
Foto: Linus Nielsen

Nästa match avklarad och för tredje matchen i rad går vi iväg med en övertygande storseger, denna gången blev det tvåsiffrigt när vi bortaslog Stehags AIF med hela 1-16.

 

Att beskriva alla 17 mål i matchen kommer inte att hända, dels för att det inte kommer att få plats men även för att jag knappt minns hur hälften utav målen gick till.

 

Hur själva matchen gick till sett till prestationen? Ja, resultatet talar för sig själv, 16 mål framåt och 1 bakåt. En klart godkänd match när vi bygger på och förbättrar våran målskillnad för att tampas om seriesegern.

 

I halvlek stod det 0-6 till Bara GIF, även om vi "endast" gjorde 6 mål framåt i första halvlek så är rent spelmässigt och prestations mässigt den första halvleken mycket bättre genomförd än andra halvlek. Vi tappade lite för mycket fokus när siffrorna drog iväg vilket gjorde att vi gjorde fler och fler individuella misstag. Det gjorde att Stehag blev farligare och farligare i sina anfallsspel, men det gjorde även att Stehag inte genomförde sitt försvarsspel korrekt. Vi utnyttjade detta gång på gång och kom konstant i friläge med deras målvakt och kunde därmed ösa in mål under andra halvlek. Stehag skulle däremot spräcka Leo Bros nolla när dom reducerade till 1-15 i 86:e minuten.

 

Matchen slutar som sagt tillslut med hela 1-16 till Bara GIF och vi hänger därmed på i toppen utav tabellen och kommer vara ett utav lagen som slåss om seriesegern.

 

En stor eloge till Stehags AIF som kämpade fullt ut hela matchen trots siffrorna på tavlan!

 

Matchfakta:

 

Stehags AIF (U19) - Bara GIF (U19) 1-16

Målskyttar: Tim Lindh (6‘), Vincent Bengtsson (15‘), Theo Rincker Gunnarsson (22‘), Tim Lindh (24‘), Tim Lindh (35‘), Tim Lindh (45‘), Ajdin Mahmutovic (53‘), Tim Lindh (62‘), Martin Anic (65‘), Martin Anic (70‘), Tim Lindh (75‘), Martin Anic (76‘) David Olsson (77‘), Självmål, Stehags AIF (81‘), Erik Johansson Klasén (82‘), Tim Lindh (89‘)

Assist: Tim Lindh, Erik Johansson Klasén, Liam Rincker Gunnarsson, Vincent Bengtsson, Theo Rincker Gunnarsson, Tim Lindh, Liam Lindh, David Olsson

Gula kort: Martin Anic, Emilio Kanstrup, Theo Rincker Gunnarsson

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.5

Gyavallen (B-plan)

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners