SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF (U19)
3 - 1
Åkarps IF (U19)
Bara GIF (U19)3 - 1Åkarps IF (U19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 mars, 13:00
Plats:Bara IP (Konstgräs)
Serie:Träningsmatch
Samling:11:45
Seger mot Åkarps IF i tredje försäsongsmatchen
2024-03-03 00:05
Foto: Linus Nielsen

Årets tredje träningsmatch avklarad och äntligen kom årets första seger när vi spelade mot Åkarps IF ännu en gång.

 

Matchinledningen är knackig, Åkarp spelar med hög press vilket gör oss lite stressade i spelet. Då även vi ville spela med hög press så blev det väldigt snabba kontringar för båda lagen och vi var tvungna att spela i ett högt tempo. I 21:a minuten drabbar det oss när Åkarp får ett farligt anfall. Dom slår en crossboll in i straffområdet och kommer fri med Aron i mål och gör 0-1 efter 21 minuters spel. Vi gick in i halvtid med underläge 0-1 på tavlan och vi var inte helt nöjda med våran halvlek och ryckte upp oss rejält i andra.

 

I 50:e minuten får Tim Lindh ett skottläge och kvitterar till 1-1 och vi är med i matchen igen. Kort därefter fortsätter vi med vårat suveräna offensiva spel. Tim Lindh springer sig till ett friläge i 65:e minuten och rundar målvakten och får öppet mål, han kan då enkelt rulla in bollen till 2-1 och vi går upp i ledning. Bara minuterna efter får vi en hörna efter ett nytt farligt anfall. Hörnan tas hand om Ajdin som slår in den till Jonathan Fälth som når högst på bollen, vidare så skarvar André Lopes in bollen i mål och gör 3-1 till oss i 68:e minuten! Efter vårat tredje mål kändes det som att Åkarp tappade motivationen för att försöka komma ikapp våran ledning och vi vinner matchen tillslut med 3-1 och tar årets första seger under försäsongen!

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - Åkarps IF (U19) 3-1

Målskyttar: Tim Lindh (50‘), Tim Lindh (65‘), André Lopes (68‘)

Assist: Liam Rincker Gunnarsson, Jonathan Fälth

Gula kort: Theo Rincker Gunnarsson, André Lopes, Liam Berndtsson

Träningsmatch

Bara IP (Konstgräs)

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners