SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF U19

Välkomna till Bara GIF U19! Här finner ni all information om våra matcher och spelare samt kontaktuppgifter!

 

Vi spelar just nu i Division 3, Sydvästra A (Herr J) där vi aktivt strävar efter att förbättra oss och våra insatser efter varje gång.

 

Vi har även ett tätt samarbete med vårat representationslag och fungerar även som en grundpelare till att slussa in spelare till A-Laget. Flera utav spelarna i U19-truppen har gjort A-Lags debut under senaste året efter att ha utvecklats under säsongens gång i U19-laget. Vi har även flertalet spelare som tränar regelbundet med A-Laget för att få extra träning och utveckling.

 

Vi tränar just nu enligt följande tider: 

Måndagar 19:00 - 20:30

Onsdagar 19:30 - 21:00

 

Följ oss bakom kulisserna på våran Instagram:

Instagram: @baragif_u19

Trippelvärvning från Klågerup!
2023-12-04 22:29
Fr.v: Liam Berndtsson, Neo Berndtsson, Dino Cosovic

Bara GIF U19 kan idag presentera tre stycken nyförvärv till våran trupp inför säsongen 2024. 

Det är Liam Berndtsson, Neo Berndtsson & Dino Cosovic! Alla tre killar är födda 2008 vilket gör dom till våra yngsta spelare i truppen just nu.


Även noterbart är att samtliga tre kommer senast från spel i Klågerups GIF’s verksamhet. Där tar dom nu klivet över ”hem” igen till Bara GIF och Bara GIF’s U19-verksamhet där dom även har spelat i början utav sina fotbollsår.

 

Alla tre är vassa kantspelare som vi kommer ha stor nytta av i truppen.

Liam & Neo är spelare som främst spelat som ytter på fotbollsplanen. Medans Dino florerat som ytterback men även offensiv ytter.

 

Vi vill hälsa Liam, Neo & Dino ett stort välkommen till Bara GIF och hoppas att dom kommer att trivas i våran U19 verksamhet!

Referat: Åkarps IF  (U19) - Bara GIF (U19)
Seger mot Åkarp i sista matchen!
2023-10-21 23:51
Foto: Liam Lindh

Årets sista seriematch är genomförd, vi ställdes emot Åkarps IF på bortaplan där 3 poäng var ett måste för att ha chans på seriesegern.

 

Då lagledaren var bortrest idag så får ni nöja er med en väldigt kort beskrivning av matchen samt en hel del tveksamma bilder tagna utav Liam Lindh.

 

Vi tar ledningen tidigt i matchen i 12:e minuten genom Adam Wamat, bara 2 minuter efter är Omar El-Hashimi framme och gör 0-2 i 14:e minuten när han gör sitt första mål i Bara tröjan! En kort stund efter reducerar Åkarp till 1-2 och väcker matchen till liv igen. Strax innan halvtid gör Vincent Bengtsson 1-3 som gör att vi går in i paus med ledning.

 

Andra halvlek öppnar vi helt suveränt när Vincent Bengtsson åter igen gör mål i 55:e minuten till 1-4. Tim Lindh skulle även självklart göra mål denna matchen också och gjorde 1-5 i 63:e minuten. Åkarp reducerar till 2-5 en stund efter men det spelar ingen roll.

 

Vi vinner matchen med 2-5 och går upp i serieledning igen när vi spelat klart serien. Vi har chans att kamma hem seriesegern imorgon, men då krävs det att Uppåkra tappar poäng mot Linero i deras toppmöte....

 

Matchfakta:

 

Åkarps IF (U19) - Bara GIF (U19) 2-5

Målskyttar: Adam Wamat (12‘), Omar El-Hashimi (14‘), Vincent Bengtsson (42‘), Vincent Bengtsson (55‘), Tim Lindh (63‘)

Assist: -

Gula kort: Simon Anic (55‘), David Olsson (73‘)

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.11

Åkarps IP

Referat: Bara GIF (U19) - Linero IF vit (U19)
Tung hemmaseger mot Linero IF!
2023-10-13 22:58
Foto: Linus Nielsen

Årets sista seriematch på hemmaplan spelades under fredagen när vi tog emot Linero IF vit hemma på Bara IP, med Linero på en fjärdeplats i tabellen visste vi att det skulle bli en tuff match.

 

Vi inleder matchen och första halvlek med att spela i motvind då det nästintill var storm ute, men vi fick en drömstart på matchen när en djupledsboll slås till Tim Lindh i första minuten, Tim Lindh gör inga fel och trycker in 1-0 till Bara GIF i 1:a minuten och vi får den start man bara kan drömma om. Efter vårat ledningsmål märktes det både att Linero var ett erfaret lag samt fick spela med medvind. Det var Linero som skapade flera farliga skott och chanser vilket gjorde att vi fick slita extra mycket under första halvan av matchen men vi stod ändå upp väldigt bra och täppte till nästan alla deras lägen. Tyvärr fick vi inte gå in i halvlek med ledning i matchen. I 45:e minuten får Linero en frispark precis utanför straffområdet och lyckas trycka in den stenhårt i mål och 1-1 är ett faktum inför halvtidsvilan.

 

Vi öppnar andra halvlek med ännu en drömstart. Theo Rincker Gunnarsson börjar driva bollen från backposition och lyckas ta sig igenom hela Lineros lag ute på vänsterkanten, han tar sig in i straffområdet och slår in bollen, där inne är Adam Wamat och lyckas trycka in bollen till 2-1 i 47:e minuten och vi är åter igen i ledningen. Efter vårat ledningsmål blir det tuffare att ta sig igenom Lineros försvar men vi fortsätter ändå att skapa lägen. Tyvärr var detta inte den matchen där vi var som pricksäkrast och missade flera gyllende chanser att utöka ledningen. Men tillslut kom den när Tim Lindh får ytterligare ett friläge efter en fin djupledsboll, Tim rundar målvakten och får öppet mål och gör 3-1 i 82:a minuten och väl där kändes det som att vi avgjorde matchen. Men vi skulle krydda till siffrorna lite till när Martin Anic stod för en kanonfrispark som efter lite hjälp utav den kraftiga vinden flyger in i mål och vi får in 4-1 i 85:e minuten. Efter målet blev det tyvärr tråkiga scener när Linero spelarna tröttnade på vårat spel och detta ledde till ett mindre bråk på plan mellan lagen. Ett par gula kort delades ut för det och matchen kunde slutföras trots allt. Matchen slutar med en ny tung hemmaseger, 4-1 och vi går upp i serieledning med en match mer spelad inför sista omgången nästa vecka!

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - Linero IF vit (U19) 4-1

Målskyttar: Tim Lindh (1‘), Adam Wamat (47‘), Tim Lindh (82‘), Martin Anic (85‘)

Assist: Theo Rincker Gunnarsson

Gula kort: Ajdin Mahmutovic (65‘), Liam Lindh (87‘), Tim Lindh (87‘)

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.9

Bara IP

Referat: Lunds BOIS /Torns IF (U19) - Bara GIF (U19)
Seger mot Lunds BOIS/Torns IF efter svängig match
2023-10-08 17:46
Foto: Linus Nielsen

Det finns segrar och det finns segrar, dagens bortamatch mot Lunds BOIS/Torns IF blev en medioker insats trots 7 mål framåt.

 

Vi inledde matchen på bästa sätt när vi pressar "Tornabois" försvar i inledningen, detta leder till att "Tornabois" gör självmål efter 5 minuter. I 16:e minuten är Tim Lindh framme och lobbar över målvakten till 0-2 efter en fin passning utav Vincent Bengtsson. Efter 0-2 målet blir vi alldeles för dåliga i vårat spel och bjuder "Tornabois" på både 1-2 och 2-2 inom loppet utav 2 minuters spel (35:e & 37:e minuten). Vi vaknade till efter kvitteringsmålet och la i högsta växeln igen, vi lyckas tack vare detta trycka in 2-3 precis innan halvtid.

 

Efter en rejäl funderare i pausen så drog andra halvlek igång och vi inledde den bra när Ajdin Mahmutovic gör 2-4 i 47:e minuten. Men bara minuten efter gör "Tornabois" mål igen och vi är tillbaka i vårat katastrofala spel. Tack och lov löser vi det ännu en gång och gör 3-5, 3-6 och 3-7 inom loppet av 6 minuter (Ajdin Mahmutovic, Tim Lindh & Liam Rincker Gunnarsson målskyttar). Efter vårat 3-7 mål blir det inte mer mål än så och resten utav matchen är en enda stor röra på plan. Matchen slutar med seger 3-7 till Bara GIF men insatsen är något vi verkligen behöver förbättra inför nästa match.

 

Matchfakta:

 

Lunds BOIS/Torns IF (U19) - Bara GIF (U19) 3-7

Målskyttar: Självmål (5‘), Tim Lindh (16‘), Liam Lindh (45‘), Ajdin Mahmutovic (47‘), Ajdin Mahmutovic (51‘), Tim Lindh (53‘), Liam Rincker Gunnarsson (57‘)

Assist: Vincent Bengtsson

Gula kort: Tim Lindh (47‘), Liam Rincker Gunnarsson (47‘)

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.8

Gunnesbo Gård

Referat: Bara GIF  (U19) - Oxie SK  (U19)
Tung hemmaseger mot Oxie SK!
2023-09-30 19:20
Foto: Linus Nielsen

Vi är tillbaka på vinnarspåret igen efter förra veckans kryss mot Uppåkra. Under lördagen tog vi emot tredjeplacerade Oxie SK i en tuff match på hemmaplan.

 

Matchen inleds inte som vi hade tänkt oss, redan i 6:e minuten skapar Oxie en farlig målchans och kommer helt ren med Leo i målet och gör 0-1 direkt på oss vilket fick oss att behöva vakna till och inse att matchen är igång. I samband med målet avvisas Tim Lindh och Liam RG från planen för att "inte ha rätt typ av benskydd". Vi ifrågasatte domarens beslut och domaren svarade med att både förolämpa oss, kasta iväg våra spelares utrustning samt att dela ut en varning till huvudtränare Max Jönsson. Helt oacceptabelt agerande från domarens sida som verkligen inte uppförde sig som man skulle, Skåneboll behöver verkligen se över vilka domare man tillsätter i framtiden...

Vi insåg att detta skulle bli en jobbig match från domarens sida vilket gjorde att vi fick flytta fokuset till vårat spel. I 14:e minuten skapar Tim Lindh ett läge och kvitterar till 1-1 vilket fick oss att komma in i matchen igen.

 

Det var oavgjort 1-1 i paus och vi gjorde några justeringar i våran uppställning för att klara av Oxies höga offensiva press. Vi arbetade oss in i matchen mer och mer ju längre tiden gick, men det stod fortfarande 1-1 på tavlan. Oxie var svåra att ta sig igenom men tillslut får Tim Lindh ett superläge igen och lyckas tycka in 2-1 till Giffarna i 73:e minuten. Med en kvart kvar så blev Oxie farligare och aggressivare vilket gjorde att vi fick rikta in oss på försvarsspel sista minutrarna. På tilläggstid får Oxie en offensiv frispark strax utanför straffområdet som hela laget går upp på, inklusive deras målvakt. Leo Bro når högs på bollen, greppar den och kastar ut den till Tim Lindh som springer som bara den på den. Tim Lindh är snabbast i löpningen mot Oxies mål och får helt öppet mål, Tim gör inga misstag och punkterar matchen med att göra 3-1 precis innan matchen är slut. 3 nya viktiga poäng i toppstriden nu när höstens serie börjar dra sig ihopa! 

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - Oxie SK (U19) 3-1

Målskyttar: Tim Lindh (14‘), Tim Lindh (73‘), Tim Lindh (90+2‘)

Assist: Leo Bro

Gula kort: Max Jönsson (6‘), David Olsson (20‘), Theo Rincker Gunnarsson (59‘), Ajdin Mahmutovic (89‘)

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.7

Bara IP

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bara GIF, 09/11 22:15 
Bara GIF, 05/10 11:21 
Bara GIF, 25/09 08:34 
Bara GIF, 22/09 13:00 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners