SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF U19

Välkomna till Bara GIF U19! Här finner ni all information om våra matcher och spelare samt kontaktuppgifter!

 

Vi spelar just nu i Division 3, Sydvästra A (Herr J) där vi aktivt strävar efter att förbättra oss och våra insatser efter varje gång.

 

Vi har även ett tätt samarbete med vårat representationslag och fungerar även som en grundpelare till att slussa in spelare till A-Laget. Flera utav spelarna i U19-truppen har gjort A-Lags debut under senaste året efter att ha utvecklats under säsongens gång i U19-laget. Vi har även flertalet spelare som tränar regelbundet med A-Laget för att få extra träning och utveckling.

 

Vi tränar just nu enligt följande tider: 

Måndagar 19:00 - 20:30

Onsdagar 19:30 - 21:00

 

Följ oss bakom kulisserna på våran Instagram:

Instagram: @baragif_u19

Referat: Uppåkra IF  (U19) - Bara GIF (U19)
Oavgjort i tufft bortamöte mot Uppåkra IF
2023-09-22 21:54
Foto: Linus Nielsen

Seriefinalen avklarad och Uppåkra IF stod för motståndet. Denna matchen såg vi fram emot länge att få spela, serieledarna Uppåkra mot jagande tvåan Bara.

 

Under första halvlek är det Uppåkra som totaldominerar både spelet och bollinehavet, hade vi haft någon som räknade bollinnehav hade uppåkra garanterat haft 90% bollinehav. Men även om Uppåkra konstant hade bollen var dom inte så farliga i sitt anfallsspel då dom mest fokuserade på att passa runt bollen. Detta öppnade upp för ett kontringsläge när Vincent Bengtsson driver på högerkanten, han slår in en crossboll i straffområdet där Liam Lindh sprungit sig fri, Liam gör inga misstag och trycker in 0-1 till Bara GIF i 22:a minuten. Glädjen skulle dock inte bli långvarig när vi tabbar oss i försvarsspelet. Uppåkra utnyttjar en felpass utav oss och springer till sig ett friläge med Leo i målet där dom petar in kvitteringen till 1-1 i 36:e minuten.

 

1-1 står sig in i halvtid och vi behövde ändra på våran inställning inför andra halvlek om vi skulle orka med att jaga Uppåkra hela matchen. Andra halvlek inleds som en mardröm, Uppåkra skjuter ett hårt skott från distans som Leo i målet inte klarar av att hålla och Uppåkra tar ledningen i 56:e minuten. Målet chockar oss lite grann och tar luften ur oss. Vi börjar slarva mer och mer i vårat spel och är inte med i matchen. Däremot fanns det vilja i laget när vi får ny energi kort efter. Martin Anic testade ett distansskott som Uppåkras målvakt inte klarade av at hålla, Martin är snabbt framme på returen och petar in 2-2 i 65:e minuten. Kvitteringsmålet gav oss ny energi och vilja att vända på denna matchen. Uppåkra stod däremot upp enormt bra mot det tryck vi skapade mot dom under resterande delar av andra halvlek och matchen slutar oavgjort 2-2.

 

En medioker insats tyvärr där vi inte kommer upp i den nivå vi brukar hålla. Det kändes som att vi saknade den energi som vi vanligtvis har och det är det som gör att vi inte orkar hela vägen till 3 poäng ikväll. Oavgjort mot serieledarna får väl ändå anses som okej, däremot missade vi en jättechans att haka på Uppåkra i kampen om förstaplatsen. Nya tag ska tas nästa vecka...

 

Matchfakta:

 

Uppåkra IF (U19) - Bara GIF (U19) 2-2

Målskyttar: Liam Lindh (23‘), Martin Anic (65‘)

Assist: Vincent Bengtsson

Gula kort: -

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.6

Uppåkravallen

Referat: Stehags AIF (U19) - Bara GIF (U19)
Ny superkross när Stehags AIF besegrades!
2023-09-13 22:42
Foto: Linus Nielsen

Nästa match avklarad och för tredje matchen i rad går vi iväg med en övertygande storseger, denna gången blev det tvåsiffrigt när vi bortaslog Stehags AIF med hela 1-16.

 

Att beskriva alla 17 mål i matchen kommer inte att hända, dels för att det inte kommer att få plats men även för att jag knappt minns hur hälften utav målen gick till.

 

Hur själva matchen gick till sett till prestationen? Ja, resultatet talar för sig själv, 16 mål framåt och 1 bakåt. En klart godkänd match när vi bygger på och förbättrar våran målskillnad för att tampas om seriesegern.

 

I halvlek stod det 0-6 till Bara GIF, även om vi "endast" gjorde 6 mål framåt i första halvlek så är rent spelmässigt och prestations mässigt den första halvleken mycket bättre genomförd än andra halvlek. Vi tappade lite för mycket fokus när siffrorna drog iväg vilket gjorde att vi gjorde fler och fler individuella misstag. Det gjorde att Stehag blev farligare och farligare i sina anfallsspel, men det gjorde även att Stehag inte genomförde sitt försvarsspel korrekt. Vi utnyttjade detta gång på gång och kom konstant i friläge med deras målvakt och kunde därmed ösa in mål under andra halvlek. Stehag skulle däremot spräcka Leo Bros nolla när dom reducerade till 1-15 i 86:e minuten.

 

Matchen slutar som sagt tillslut med hela 1-16 till Bara GIF och vi hänger därmed på i toppen utav tabellen och kommer vara ett utav lagen som slåss om seriesegern.

 

En stor eloge till Stehags AIF som kämpade fullt ut hela matchen trots siffrorna på tavlan!

 

Matchfakta:

 

Stehags AIF (U19) - Bara GIF (U19) 1-16

Målskyttar: Tim Lindh (6‘), Vincent Bengtsson (15‘), Theo Rincker Gunnarsson (22‘), Tim Lindh (24‘), Tim Lindh (35‘), Tim Lindh (45‘), Ajdin Mahmutovic (53‘), Tim Lindh (62‘), Martin Anic (65‘), Martin Anic (70‘), Tim Lindh (75‘), Martin Anic (76‘) David Olsson (77‘), Självmål, Stehags AIF (81‘), Erik Johansson Klasén (82‘), Tim Lindh (89‘)

Assist: Tim Lindh, Erik Johansson Klasén, Liam Rincker Gunnarsson, Vincent Bengtsson, Theo Rincker Gunnarsson, Tim Lindh, Liam Lindh, David Olsson

Gula kort: Martin Anic, Emilio Kanstrup, Theo Rincker Gunnarsson

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.5

Gyavallen (B-plan)

Referat: Bara GIF (U19) - GIF Nike 2 (U19)
Tredje raka segern när GIF Nike 2 besegrades!
2023-09-10 15:06
Foto: Linus Nielsen

Nu har vi äntligen varma i kläderna och kommit igång ordentligt, efter förlusten i premiären mot Ariana har vi nu 3 raka segrar varav dom 2 senaste är storsegrar där vi är det kontrollerande laget.

 

Dagens match mot GIF Nike 2 genomförde vi enormt bra och spelade den fotbollen vi ville. Inledningen av matchen tar vi ledningen direkt när Tim Lindh slår in 1-0 efter 6 minuters spel. Därefter gör vi mål på en hörna när Liam RG dunkar in bollen i mål på distans till 2-0 i 22:a minuten. Efter 2-0 målet tar GIF Nike sig i kragen och börjar tuffa till sig vilket leder till att vi kommer till färre målchanser, målen trillade inte in nåt mer i första halvlek och vi gick in i halvtid med 2-0 på tavlan.

 

Inför andra halvlek noterar vi att GIF Nike bytt målvakt av någon anledning och det var endast till våran fördel, för efter bara 25 sekunder gör debutanten Ajdin Mahmutovic 3-0 till oss och ger oss den starten på andra halvlek vi behöver. Tim Lindh utökade våran ledning till 4-0 när han sätter bollen i mål i 59:e minuten. Direkt efter på ett inlägg är Erik Johansson Klasén framme och sätter 5-0 och vi utökar våran ledning och maler ner GIF Nike enormt. Tim Lindh var inte klar med målskyttet för idag och i 74:e minuten sätter han även 6-0 och fullbordar sitt hattrick. GIF Nike skulle däremot få spräcka Leo Bro´s nolla när dom petar in reduceringen till 6-1 i 85:e minuten, men närmare än så kom dom inte och vi tar tredje raka segern i seriespelet!

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - GIF Nike 2 (U19) 6-1

Målskyttar: Tim Lindh (6‘), Liam Rincker Gunnarsson (22‘), Ajdin Mahmutovic (46‘), Tim Lindh (58‘), Erik Johansson Klasén (60‘), Tim Lindh (70‘)

Assist: -

Gula kort: Theo Rincker Gunnarsson, Liam Rincker Gunnarsson

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.4

Bara IP

Stehags AIF (U19) - Bara GIF (U19) ställs in!
2023-09-02 21:50

Sent under lördagskvällen meddelade Stehags AIF ledarstaben i Bara GIF U19 att söndagens möte mellan Stehags AIF (U19) - Bara GIF (U19) ställs in med kort varsel, detta då Stehags AIF inte har tillräckligt med tillgängliga spelare i truppen för att kunna genomföra matchen.

 

Matchen kommer att skjutas upp till ett senare datum som vi kommer att återkomma med!

Referat: Bara GIF (U19) - IFK Malmö (U19)
Överkörning hemma mot IFK Malmö
2023-08-25 21:53
Foto: Linus Nielsen

Vilken fredagskväll det blev, och vilken skillnad från matchen i måndags mot Genarp. Dagens match mot IFK Malmö gjorde vi allt rätt från början till slut, eller ja från minut 2 och slut.

 

Matchen hinner knappt börja förrän IFK Malmö pressar högt och hugger en boll när vi slarvar i försvaret och gör 0-1 efter 30 sekunders spel. Direkt efter avspark pressar IFK Malmö lika högt igen och vi är påväg att slarva igen men lyckas få bort bollen. Efter den horribla första minuten i matchen så tog vi över helt och gjorde allt rätt. Tim Lindh stod för ett äkta hattrick när han gjorde 1-1 i 8:e minuten, 2-1 i 16:e minuten och 3-1 i 19:e minuten. På bara 19 minuter hade vi vänt matchen totalt och vi fortsatte med att bara ånga på. Liam Lindh stod för ett enormt vackert mål när han gjorde 4-1 i 33:e minuten och vi gick in i halvtid med 4-1 på tavlan.

 

Andra halvlek dras Tim Lindh ner i straffområdet och kapten Liam Rincker Gunnarsson tar hand om straffen, RG gör mål som vanligt och vi har 5-1 på tavlan i 56:e minuten. I 62:a minuten lyckas Erik Johansson Klasén peta in bollen i mål till 6-1 och han får äntligen göra sitt första mål i Bara-tröjan! Vi spelade av matchen enormt bra och gick och väntade på att domaren skulle blåsa av, men våra spelare ville fortsätta göra mål. Liam Lindh tryckte in 7-1 i 83:e minuten och kort där efter lyckas David Olsson fastställa slutresultatet till 8-1 i 85:e minuten.

 

En enormt bra match där vi verkligen höjer oss från i måndags och där alla spelare får toppbetyg för sina insatser! 

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - IFK Malmö (U19) 8-1

Målskyttar: Tim Lindh (8‘), Tim Lindh (16‘), Tim Lindh (19‘), Liam Lindh (33‘), Liam Rincker Gunnarsson (56‘) {Straff}, Erik Johansson Klasén (62‘), Liam Lindh (83‘), David Olsson (85‘)

Assist: Liam Lindh, Martin Anic, Liam Lindh, David Olsson, Victor Bengtsson, Victor Bengtsson

Gula kort: Liam Lindh, Izak Lärk

 

Division 3 Sydvästra A, Herr J (höst), Omg.3

Bara IP

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Bara IP, 30/09 13:00
Träning, Bara IP, 02/10 19:00
Träning, Bara IP, 04/10 19:30
Match, Gunnesbo Gård, 08/10 13:30
Träning, Bara IP, 09/10 19:00
Träning, Bara IP, 11/10 19:30
Nyheter från föreningen
Bara GIF, 25/09 08:34 
Bara GIF, 22/09 13:00 
Bara GIF, 11/09 16:08 
Bara GIF, 08/09 10:30 
Bara GIF, 04/09 12:52 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners