SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF
Oldboys

Rydsgårds AIF Oldboys
5 - 4
Bara GIF Oldboys
Rydsgårds AIF Oldboys5 - 4Bara GIF Oldboys

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 06 juni, 15:00
Plats:Granhällans IP
Referat: Rydsgårds AIF Oldboys - Bara GIF Oldboys
2024-06-06 20:30
Foto: Linus Nielsen

Under nationaldagens torsdagseftermiddag ställde Bara GIF´s Oldboys lag upp i en match för första gången på flera år, detta efter att ha blivit inbjudna utav Rydsgårds AIF till att spela en uppvisningsmatch på RAIF-Cupen.

 

Spelformen som spelades idag var 9 mot 9 med speltiden 3 x 25 minuter.

 

Bara GIF inledde matchen bäst med att ta ledningen redan efter 5 minuters spel när Hawal Daleni får in bollen i mål efter en offensiv frispark av Bara GIF. Kort därefter kvitterar Rydsgård i 11:e minuten efter att ha kommit i ett friläge med Honur Ambrus i målet.

 

Andra perioden blev jämnare och kämpigare för båda lagen då spelarnas form och kondition kom ikapp verkligheten, det såg ut att bli mållöst i andra perioden men på en offensiv hörna för Bara GIF får Peter Kiraly bollen och trycker till den rakt upp i krysset till 1-2 för Oldboys i 49:e minuten precis innan paus.

 

Tredje perioden såg Bara GIF ut att ha övertaget i matchen, men Rydsgård tilldelades en frispark precis utanför straffområdet i 58:e minuten och lyckades slå den förbi Bara GIF´s mur och målvakt till kvittering 2-2 i matchen. Resterande del utav tredje perioden kunde båda lagen tagit hem men den slutade 2-2 och matchen gick till att avgöras på straffar.

 

Väl i straffläggningen drog Rydsgård det längsta strået när dom vann straffläggningen med 3-2 (5-4 totalt) och Bara GIF Oldboys fick se sig besegrade i sin första match på flertalet år.

 

Trots förlust så var det enormt roligt att se föreningens Oldboys äntligen spela match och representera föreningens röd-svarta färger!

 

Matchfakta:

 

Rydsgårds AIF Oldboys - Bara GIF Oldboys 2-2 (5-4 ef.str.)

Målskyttar: Hawal Daleni (5‘), Peter Kiraly (49‘)

Gula kort: Hawal Daleni (12‘), Dragan Krsmanovic (35‘)

 

Uppvisningsmatch, Oldboys

Granhällans IP

 

Matchtruppen:
1 Hunor Ambrus (MV)
2 Linus Haraldsson
6 Linus Logren
10 Christoffer Sörenstrand
15 Christer Rosenlund
18 Dragan Krsmanovic
19 Stefan Teras (K)
21 Hawal Daleni
28 Peter Kiraly
29 Andreas Olsson
31 Robin Freij
 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners