Referat: Bara GIF - Arlövs BI
4:e raka segern! Bara GIF nollade Arlöv!
2022-05-10 21:45, A-Laget Herrar

Ny hemmamatch och denna gången var det Arlövs BI som vi spelade mot. Bara GIF ångar på och fortsätter sin fina form när vi åter igen tog 3 nya poäng!

Matchen inleder faktiskt Arlöv bäst. Arlöv är det spelförande laget och är det laget som rullar mest boll, det gör även att Arlöv är det laget som skapar farliga målchanser i matchinledningen, men "Momme" i mål radar upp suveräna klassräddningar och ser till att Arlöv inte gör mål. Ju längre matchen går ju mer kommer Bara in i matchen med sitt spel och det lönar sig, i 40:e minuten sätter vi press på Arlöv-försvaret, David Kroon snor bollen från Arlöv-försvaret och passar Anton Maynard som kommer löpande, Anton gör inga misstag idag heller och dunkar in 1-0 hård och bestämt och vi tar ledningen, 1-0 står sig i halvtid.

Andra halvlek gör Arlöv ett nytt försök med att sätta press på oss för att försöka få till ett kvitteringsmål och får även i inledningen av andra halvlek enormt farliga skott på mål, men "Momme" fortsätter att göra suveräna räddningar. I 71:a minuten så får vi ett anfall, en Arlöv spelare snubblar i ösregnet och vi snor bollen igen från dom, Alvaro Arias passar fram den till Hugo Månsson som får tag på bollen och driver den och drar till med ett skott utanför straffområdet med sin vänstra fot, bollen är klockrent placerat in till stolpen och vi gör 2-0. En enorm lättnad att få in 2-0 som gjorde att vi kände oss säkra och återfick ett lugn. Vårat 2-0 mål gör att luften går ur Arlöv-spelarna och Arlöv blev aldrig särskilt farliga i slutet av matchen. I 90:e minuten fastställer vi slutresultatet när Elliott Jarny får bollen i 1 mot 1 mot Arlöv-försvaret, vid sin sida har han Oscar Svahn som kommer helt fri, Oscar får bollen helt fri med målvakten och chippar iskallt över målvakten in i mål och faststället slutresultatet till 3-0! Detta var även säsongens första nolla, ett stort grattis och välförtänt för "Momme" att få hålla nollan!

Det är ett enormt underbart go i laget nu där nästan allt fungerar, det är bara att fortsätta med detta killar!