SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bli medlem i Bara GIF
BLI MEDLEM
Välkomna på Årsmöte i Bara GIF!
2024-02-20 15:09

Medlemmar i Bara GIF kallas och välkomnas härmed till årsmöte.

 

DATUM: Onsdag 20 mars 2024

 

TID: 19.00

 

PLATS: Klubbhuset, Bara GIF.

 

Anmäl ditt deltagande på mail till kansliet@baragif.se.

 

Vi bjuder på kaffe och kaka.

Agenda enligt klubbens stadgar. Röstberättigad är den medlem som under året fyller lägst 15 år.  

 

Om du som medlem vill lämna en motion till styrelsen så är du välkommen att maila den till kansliet senast den 6 Mars 2024. Motionen Mailas till kansliet@baragif.se, skriv gärna ”motion” i ämnesraden.

Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten för 2023, budget 2024 samt ev. inkomna motioner, kommer att finnas på kansliet en vecka innan årsmötet. 
  
Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelse, valberedning och som revisor. Styrelsen ska företräda medlemmarna mellan årsmötena, förvalta och genomföra de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra arbete och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte.

 

Vi ser fram emot att träffa många av er på årsmötet!

Er närvaro visar att vi är på rätt väg som förening. Det skulle vara jättekul att dela våra planer och framsteg med er och fortsätta arbeta tillsammans för en bra förening.

 

Varmt välkomna! 

Styrelsen Bara GIF

U19
Referat: Bara GIF (U19) - Hyllie IK (U19)
Oavgjort i träningsmatchen hemma mot Hyllie IK
2024-02-18 16:47, U19
Foto: Linus Nielsen

Andra matchen för säsongen är avklarad, efter att förra veckans planerade match mot Hyllie IK fick ställas in då vi hade stor frånvaro i laget + snö som föll över Skåne så genomfördes matchen idag istället.

 

Regnet och blåsten öste ner idag över Bara IP vilket gjorde denna träningsmatchen mer jobbig att genomföra. Vi fick även förstärkning utav Izak Lärk, Martin Anic och assisterande tränare Elliott Jarny från A-Laget i truppen under dagens match vilket hjälpte oss att kunna genomföra matchen.

 

Vi öppnar matchen bra, vi pressar ner Hyllie bra och är det spelförande laget och dominerar bollinnehavet. Det ger även utdelning när vi får en hörna efter 10 minuters spel. Ajdin Mahmutovic tar hand om hörnan och Elliott Jarny är högst på bollen och nickar in 1-0 till oss i 10:e minuten. Men Hyllie skulle ta sig in i matchen igen, i 24:e minuten drar Hyllie till med ett långskott som letar sig in strax under ribban och 1-1 är ett faktum som även blir resultatet i halvtid.

 

Efter att ha värmt oss och kört taktiksnack i paus gick vi ut i andra halvlek med en annan inställning. Spelet däremot såg ut att vara detsamma från båda lagens sida som i första halvlek vilket inte var så speciellt underhållande att titta på. Men det skulle ändå hända mer, i 61:a minuten tilldelas vi en straff som Martin Anic tar hand om, Marin slår den men målvakten räddar, Liam Berndtsson är snabbt framme på returen och slår in bollen till ledning 2-1. Matchen kändes längre och jobbigare med tanke på vädret och vi alla ville att matchen skulle ta slut, tyvärr drar vi på oss en straff istället för att hålla undan våran ledning. Hyllie gör inga misstag på straffen och sätter straffen förbi Aron i målet säkert i mål och gör 2-2 i 77:e minuten. Båda lagen hade lägen att avgöra matchen med individuella misstag fällde båda lagen för ett avgörande och matchen slutade rättvist oavgjort 2-2. 

 

Matchfakta:

 

Bara GIF (U19) - Hyllie IK (U19) 2-2

Målskyttar: Elliott Jarny (10‘), Liam Berndtsson (62‘)

Assist: Ajdin Mahmutovic

Gula kort: Ajdin Mahmutovic, André Lopes

Träningsmatch

Bara IP (Konstgräs)

A-Laget Herrar
Referat: Bara GIF - Dalby GIF
Skadedrabbat Bara GIF föll mot Dalby GIF i årets andra träningsmatch
2024-02-17 17:02, A-Laget Herrar
Foto: Linus Nielsen

Då var årets andra träningsmatch genomförd när Dalby GIF gästade Bara GIF. Dalby som kommer med 2 raka segrar under försäsongen var sugna på att ta den tredje mot oss, det gjorde att även dagens match blev kämpig.

 

Dalby är det laget som inleder matchen bäst, Dalby spelade offensiv fotboll och pressade ner oss en hel del i vårat egna försvar. Detta ledde till att vi inte riktigt fick igång vårat fina spel som vi hade under seriespelet förra året. Och det var även Dalby som skulle ta ledningen tack vare deras spel när dom lyckas spela sig till ett helt öppet skottläge med Ahmed i mål och tar ledningen 0-1 i den 22:a minuten. Just i det läget fick man lite samma vibbar som mot Västra Ingelstad förra veckan. Det kunde blivit 0-2 även i första halvlek, då Dalby tilldelas en straff efter en olycklig hands på en utav våra försvarare. Däremot revanscherade Ahmed sig från Dalbys ledningsmål och räddar straffen och gör så att vi fortfarande är med i matchen. Straffräddningen gav oss lite ny och extra energi när domaren blåste för halvtid.

 

Vi försökte ta med oss den positiva energin in i andra halvlek, tyvärr försvann den ganska snabbt när Dalby utökar sin ledning till 0-2 i den 53:e minuten. Kort därefter kommer nästa käftsmäll för oss när Ahmed skadar sig i en utrusning med en Dalbyspelare och får dobbarna rakt på fotleden. Detta gör att vi tvingas till ett målvaktsbyte, Elliott Jarny offrar sig och tar på sig målvaktströjan och handskarna och får vakta målet sista 25 minuterna utav matchen. Elliott som även har bakgrund som målvakt i sina tidiga fotbollsår gjorde inga misstag under sina minuter som målvakt och spikar igen kassen så att Dalby inte får in fler bollar. I samband med målvaktsbytet byter vi även in våra unga U19-spelare i matchen som kommer in och ger en ny energi och vilja på planen vilket gör att vi spelar en helt okej fotboll med tanke på utgångsläget resterande delar utav matchen. Och vi skulle senare lyckas göra årets första mål för 2024. I 90:e minuten tilldelas vi en frispark strax utanför straffområdet som Linus Nilsson tar hand om. Han skruvar bollen mot bortre stolpen och U19-lånet Vincent Bengtsson lyckas få ett huvud på bollen och skarvar in reduceringen till 1-2. Mer än så hinner vi inte göra och matchen slutar i en hedersam 1-2 förlust i årets andra träningsmatch.

 

En tuff träningsmatch även idag då flera ordinarie spelare fortfarande saknas och vi får låna in ett par U19-spelare för att kunna genomföra matchen. Dagens match är dock ett steg i rätt riktning och vi börjar sakta men säkert komma in i matchform igen.

 

Matchfakta:

 

Bara GIF - Dalby GIF 1-2

Målskyttar: Vincent Bengtsson (90‘)

Assist: Linus Nilsson

Gula kort: Sebastian Kackarovski (35‘), Izak Lärk (45‘)

Publiksiffra: 35

 

Träningsmatch

Bara IP (Konstgräs)

Vi säger även stort GRATTIS till guldet till killarna i P2010!
2024-02-11 20:36
 
Som idag stod som vinnare i Romelecupen 2024.
 
”Kul att laget lyckades att försvarade titeln, men det mest imponerande var HUR de gjorde det. Ett otroligt fint passningsspel och väldigt välförtjänt 3-0 i semifinalen mot Bjärred och även 3-0 i finalen mot Åkarp. Fina passningskombinationer och avslut, samt klassräddningar av Isak. Spelarna visade också på lugn, fokus och kontroll på nerverna. Stolta tränare! //P2010”!
 
GRATTIS KILLAR!!  

 

Tjejerna i F09/10/11 gör det igen!
2024-02-11 18:04
 
Nämligen står som slutliga vinnare och får med sig tredje pokalen för året!
 
Denna gången är det i Höllvikens vinterserie 2023/2024. F2010:serien, B-Finalen där de vinner över Höllviken med 5-1.
 
Vi säger ett stort Grattis till er tjejer o F09/10/11.  
Bra jobbat!
 

 

F2009/2010/2011
Referat: B-slutspel i Vinterspelen  - Bara GIF F2010
Vinterserie B-FINAL - Höllviken - F09/10/11 = 1-5
2024-02-11 17:43, F2009/2010/2011

Skåpet ställdes resolut på sin plats redan i första matchminuten. Bollvinst på offensiv planhalva och välplacerat avslut i krysset.

Stora delar av matchen dominerades av Baratjejerna. De stunder då spelet inte riktigt stämde, kompenserades detta av stenhårt jobb och en fantastisk inställning! 

Vi gick till pausvila med 1-1 på tavlan men att matchen skulle vinnas var tydligt i halvtidssnacket. I andra halvlek sprang Baratjejerna helt enkelt ifrån allt motstånd och testade nätmaskorna i krysset ytterligare ett antal gånger. 

 

Slutresultatet skrevs till 5-1 och Bara GIF F09/10/11 inkasserar med detta årets tredje pokal!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners