SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bli medlem i Bara GIF
BLI MEDLEM
U19
Referat: Bara GIF U19 - Värpinge IF U19
Ny storseger när Värpinge IF besegrades
2024-05-26 17:29, U19
Foto: Linus Nielsen

Vi ångar på inför slutspurten av seriespelet, idag kom nästa seger när vi besegrade Värpinge IF med hela 8-0 på hemmaplan.

 

Vi inledde matchen på bästa sätt när Tim Lindh springer sig fri och gör 1-0 efter 3 minuters spel. 2-0 kommer redan i 6:e minuten när Tim Lindh gör mål på samma sätt igen och vi sätter ton på matchinledningen direkt. Värmen och solen gjorde att det blev jobbigt att springa efter bollen idag, detta drog även ner på spelet för båda lagen vilket minskade tempot i matchen. Tim Lindh bröt bollen på mitten och sprang sig fri igen och skickade in 3-0 i 30:e minuten och vi gick in i halvtid med både en självsäkerhet men även en frustration att inte skapat fler chanser.

 

I andra halvlek förbättrade vi vårat passningsspel men det gjorde även Värpinge. Trots flera lägen att göra mål på så höll Värpinges målvakt nere siffrorna i matchen med sina klass räddningar. 4-0 kom efter ett nytt friläge när Tim Lindh passade förbi målvakten till André Lopes till öppet mål i 64:e minuten. Efter det så trillade målen in tillslut i mål. 5-0 kom på en hörna efter en nick i ribban utav Jonathan Fälth och Erik Johansson Klasén petade in bollen i nät efter 72 minuter. Tim skulle göra ett mål till när han tar emot en passning från just Erik i 78:e minuten och tryckte in bollen till 6-0 för Bara i matchen. I 87:e slog Emilio Kanstrup en fin passning till Jonathan Fälth som gjorde mål till 7-0. Vi skulle även göra 8-0 i 90:e minuten när Vincent Bengtsson dribblade sig förbi Värpinge försvaret och fastställde slutresultatet till 8-0.

 

Segern gör att vi har fortsatt seriesegern i egen hand och bara vi själva som kan stoppa oss nu. Extra kul att Aron får hålla nollan denna matchen vilket han gjort sig förtjänt till, stort grattis!

 

Nästa vecka väntar FC Bellevue på bortaplan, där vi kan bli seriesegrare om andra resultat går våran väg...

 

Matchfakta:

 

Bara GIF U19 - Värpinge IF U19 8-0

Målskyttar: Tim Lindh (3‘), Tim Lindh (6‘), Tim Lindh (30‘), André Lopes (64‘), Erik Johansson Klasén (72‘), Tim Lindh (78‘), Jonathan Fälth (87‘), Vincent Bengtsson (90‘)

Assist: Vincent Bengtsson, Theo Rincker Gunnarsson, Tim Lindh, Jonathan Fälth, Erik Johansson Klasén, Emilio Kanstrup, David Olsson

Gula kort: -

Omg.6, Division 3 Sydvästra B, Herr J (vår)

Bara IP

P2011/2012
Referat: Genarps IF - Bara GoIF
Genarps IF vs Bara GoIF
2024-05-25 16:29, P2011/2012
Foto: Magnus Hofvander

Imponerande vändning av Bara GIF på Ekevallen IP i Genarp. 

 

Första perioden slutade 1-1 efter ett ställningskrig mellan 2 jämna lag. 

Period 2 slutade 1-0 till Genarp som är klart bästa laget eller enda laget på plan. Här gör vi vår sämsta period i denna serie. 

Period 3 slutade 0-3 till oss. Något som hände i periodpausen, fråga mig inte vad men spelarna hittade kraft och vänder matchen på ett imponerande vis. Här är vi klart bättre laget.

 

Slutresultat: 2-4

A-Laget Herrar
Referat: Skurups AIF - Bara GIF
Kräftgången fortsätter - Ny förlust borta mot Skurups AIF
2024-05-24 23:45, A-Laget Herrar
Foto: Linus Nielsen

Den negativa trenden fortsätter för Bara GIF, under fredagskvällen bortaspelade vi mot Skurups AIF i en väldigt sömning match.

 

Första halvlek bjöd inte på mycket, chanser från något utav lagen. Ute på plan var det mest flipperspel på bollen mellan lagen samt en stenhård kamp i varje duell mellan spelarna. Skurup var det laget under första halvlek som skapade mest och såg piggast ut. Skurup fick ett par farliga lägen men Joel i målet räddade oss ett par gånger om. Vi hade även några få chanser men var aldrig riktigt nära på att få ett ordentligt skott på mål i första halvlek där första 45 minuterna var mållös 0-0.

 

Andra halvlek rivstartade Skurup med att dra på med ett snabbt anfall dom första sekunderna där det höll på att sluta med ett mål, men Bara-försvaret hann stoppa läget i sista sekund. Även vi såg piggare ut och skapade mycket mer anfall och fick till skottlägen. Tyvärr gick nästan inte ett enda skott på mål utan flög en bra bit över eller utanför målramen. Skurup var det laget som tillslut lyckades med att få in bollen i mål när Skurup tilldelas en frispark som vi är etta på bollen men lyckas inte få bort bollen, Skurup är snabba på returen och slår in 1-0 i 69:e minuten. Resterande 20 minuterna la vi i högsta växeln för ett kvitteringsmål men ett skott i ribban utav Sebastian Kackarovski är det närmsta vi kom under fredagens drabbning mot Skurup och vi faller tungt med 1-0 och går åter igen tomhänta hem utan några poäng.

 

Matchfakta:

 

Skurups AIF - Bara GIF 1-0

Målskyttar: -

Assist: 

Gula kort: Sebastian Kackarovski (61‘)

Publiksiffra: 50

 

Omg.9, Division 5 Södra

Skurups IP

U19
Referat: Uppåkra IF vit U19 - Bara GIF U19
Tung seger borta mot Uppåkra IF vit
2024-05-19 15:27, U19
Foto: Linus Nielsen

Segertåget rullar på för Bara GIF U19, under söndagen kom nästa seger i seriespelet när Uppåkra IF vit besegrades tungt men komfortabelt ändå.

 

Vi kom inför matchen med blandade känslor, enda obesegrade laget i serien, serieledare samt Uppåkra som parkerar på jumboplatsen i tabellen men även en hel del skavanker och bortfall idag. Redan under uppvärmningen föll nästa spelare bort när Liam Lindh stukade foten och kunde inte spela matchen.

 

Men trots alla skavanker inleder vi matchen bra och kontrollerat och spelar såpass bra så att Uppåkra egentligen inte skapar något alls under första halvlek. Men det gjorde vi, i 14:e minuten slog Ajdin Mahmutovic en boll till Tim Lindh som utan några större problem petade in bollen i mål till 0-1. Bara kort därefter var det dags igen när Jonathan Fälth tar emot ännu en passning från Ajdin och Fälth avslutar snyggt med ett lågt skott i bortre stolpen och vi gör 0-2 i 18:e minuten. Vi får ytterligare ett par lägen i första halvlek men Uppåkras målvakt storspelade och höll nere siffrorna och vi gick in i halvlek med en 0-2 ledning.

 

I paus gjorde vi ett målvaktsbyte, Aron Wamat klev av efter skadekänningar och Joel Svensson som kallades in med kort varsel av just den anledningen fick kliva in i mål inför andra halvlek. Trots ledning och spelmässigt övertag så arbetade Uppåkra sig in i matchen mer och mer och fick våra spelare att springa och jobba i den 23-gradiga värmen. Men det skulle lossna tillslut, kapten Liam RG driver bollen över halva plan och väljer att pröva skott från långt håll, bollen letar sig över Uppåkra-målvakten och in i mål och vi gör 0-3 efter 68 minuter. Kort därefter gör vi det igen, en lång utspark från Joel i mål letar sig hela vägen fram till Neo Berndtsson som kommer fri med målvakten, Neo drar ett halvvolley skott över målvakten och gör 0-4 i 71:a minuten. Tyvärr skulle våran målnolla spräckas även denna matchen i slutskedet när Uppåkra kontrar och får ett skott på mål som styrs in i mål till 1-4 i 90:e minuten. Mycket mer än det blev det inte och när domaren blåst av så kunde vi inkassera ännu en seger efter 1-4 mot Uppåkra och utöka våran serieledning!

 

Matchfakta:

 

Uppåkra IF vit U19 - Bara GIF U19 1-4

Målskyttar: Tim Lindh (14‘), Jonathan Fälth (18‘), Liam Rincker Gunnarsson (68‘), Neo Berndtsson (71‘)

Assist: Ajdin Mahmutovic, Ajdin Mahmutovic, Dino Cosovic, Joel Svensson

Gula kort: -

Omg.5, Division 3 Sydvästra B, Herr J (vår)

Uppåkravallen

P2011/2012
Referat: Arlövs BI - Bara GoIF
Arlövs BI vs Bara GoIF
2024-05-19 13:38, P2011/2012
Foto: Magnus Hofvander

Matchen vi har längtat efter kom i lördags!

 

Det vill säga matchen där vårt spel stämde till punkt och pricka.

Arlövs BI stod för motståndet och välkomnade oss till en fin gräsplan och vackert väder.

Tidigt på plats lugnt fokuserat försnack uppvärmning med 100 % fokus.

Matchen startar och spelet med att passa bollen, fina kombinationer bra löpningar bra snack utnyttja planen och samtliga spelare fina mål stötta varandra hjälpa varandra allt det hade vi.

Positionsspelet i försvaret och lite för mycket dribbel emellanåt va det negativa.

Vi vinner med 7 -1 men utan en storspelande arlövsmålvakt kunde det blivit mycket mer.

 

Bra kämpat alla spelare och tack för bra stöd av en härlig publik. 🔥

 

Slutresultat: 7-1 till Bara. 

A-Laget Herrar
Referat: Bara GIF - Vellinge IF 
Tung, tung, tung förlust hemma mot Vellinge IF
2024-05-17 23:23, A-Laget Herrar
Foto: Linus Nielsen

Nästa match i seriespelet avklarat och denna gången var det Vellinge IF som kom på besök till oss. Vi kom till matchen med en seger i bagaget borta mot Rydsgård och ville utöka och ta andra raka segern, men Vellinge var i bra form och vi visste att det skulle bli en tuff match.

 

Inledningen utav matchen är en drömstart, redan efter 4 minuter drar Linus Nilsson en långboll till Vincent Bengtsson som han tar ner, han drar till med ett skott som letar sig förbi Vellinge-målvakten till 1-0 i 4:e minuten. Efter vårat ledningsmål så slappnar vi av alldeles för mycket och bjuder in Vellinge fullständigt i matchen. Det leder till att Vellinge får in ett skitmål och kvitterar till 1-1 efter 22 minuters spel. I 30:e minuten kommer nästa misstag när vi på något sätt ger dom ett 3 mot 1 läge, Vellinge gör inga misstag och gör 1-2 i matchen och tar ledningen. Ledningen står sig in i halvtid och halvtid snacket blev en högljudd historia där vi var överens om att vi måste höja oss inför andra halvlek.

 

Andra halvlek inledde vi med att göra tvärtemot vad vi sa i paus och bjöd Vellinge på ännu ett kontringsläge, Vellinge kunde då utöka till 1-3 i 48:e minuten och där å då kändes det som en enorm käftsmäll. Men målet verkade tända till killarna som la i en högre växel istället för att lägga sig platt. Vi får en hörna i 54:e minuten som slås in i box, efter en hel del flipperspel hamnar bollen hos Jeton Krasnici som drar till bollen in i mål och vi reducerar till 2-3 och tänder ett nytt hopp om en pinne i matchen. Resterande 35 minuter av matchen jagar vi och jagar för att få in ett kvitteringsmål. Tim Lindh från U19-laget hade ett gyllene läge att sätta dit 3-3 i slutminuterna men Vellinge-målvakten går vinnande ur den duellen. Istället så går Vellinge för att stänga matchen och får ännu en kontring där dom springer sig nästan helt fri med Ahmed i mål och iskallt gör 2-4 och punkterar matchen som även blir slutresultatet.

 

Nya tag nästa vecka, det kommer att vända snart, det är jag säker på....

 

Matchfakta:

 

Bara GIF - Vellinge IF 2-4

Målskyttar: Vincent Bengtsson (4‘), Jeton Krasnici (54‘)

Assist: Linus Nilsson

Gula kort: Sebastian Kackarovski (60‘)

Publiksiffra: 50

 

Omg.8, Division 5 Södra

Bara IP

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners