F14/15

Bli medlem i Bara GIF
Välkommen till Bara GIF tjejer födda 2014 och 2015

Hej!

Kul att du har hittat hit, detta är sidan för fotbollslaget Bara GIF tjejer födda 2014 och 2015.

Du är välkommen att ta kontakt med oss tränare om ni vill börja spela med oss, sponsra, spela träningsmatch eller har någon annan fråga/kommentar.

Vi tränar och spelar hemmamatcher på Baras Idrottsplats samt inomhus i Kuben (idrottshall).

Har du redan testat spela med oss?

Kul!

Vill du fortsätta är det enkelt, klicka på "Bli medlem" här till höger eller bannern här ovanför och följ instruktionerna så är du snart en del av vårt härliga lag.

Alla är välkomna, vi ses på gräset!

Vänliga hälsningar, Tränarna

Vår/sommar uppdatering
2024-04-24 08:00

Hej alla fotbollsvänner

NYHET

Våra träningspass har fått en makeover. Vi har utökat tiderna med en ½ timme på vart pass och samtidigt flyttat till andra kortsidan av konstgräset. Detta för att ge oss mer utrymme att bli ännu starkare, snabbare och få ännu fler bolltouch.

Ser fram emot att träffa er alla.

Måndag: 17:00-18:30

Onsdag: 17:00-18:30

Väl mött / tränarna

Vårträning
2024-03-18 09:32
Välkomna alla fantastiska tjejer födda 2014 & 2015

Är du redo för en spännande och rolig utmaning? Vi i Bara GIF har våra dörrar öppna för alla tjejer som är sugna på att prova på fotboll. Oavsett om du redan älskar sporten eller är nyfiken på att testa något nytt, är du varmt välkommen till vårt lag.

Vi erbjuder en miljö där du kan utvecklas som fotbollsspelare samtidigt som du kan skapa nya vänner och ha kul med andra tjejer i din ålder.

Kom och var med oss på Baras IP och ta del av spänningen och glädjen i att spela fotboll! Inga förkunskaper krävs, bara ett engagemang och en vilja.

Ingen föranmälan krävs, men vi uppskattar om ni meddelar någon av oss tränare att ni kommer.

Vi ser fram emot att träffa er!

Plats: Konstgräset på Bara IP
Tider: Måndag 17:00-18:00
Onsdag 17:00-18:00

Varmt välkomna!
2024-01-16 15:55
Träningar

Är du nyfiken på fotboll, eller kanske är du förälder till ett barn som vill testa sparka boll? Alla är välkomna till vårt lag så kom till Baras Idrottsplats och testa, ingen föranmälan krävs men trevligt om ni meddelar någon tränare att ni kommer.

Vi tränar för närvarande (vinter 2024) följande tider:

Söndagar kl 11-12 (inomhus i Kuben)

Onsdagar kl 17-18 (utomhus på Bara IP)

Välkommen!

Höstträning
2023-08-31 14:43

Gör dig redo att bevittna kraften, passionen och skickligheten hos vårt fantastiska fotbollslag för flickor!

Följ med oss på denna spännande resa när vi erövrar planen och strävar efter briljans både på och utanför planen.

Ledda av dedikerade tränare och drivna av beslutsamheten hos våra talangfulla spelare, är vi här för att visa att styrka, lagarbete och sportsmannaanda inte har några gränser. Oavsett om det är ett svindlande mål, en catwoman räddning eller en pulshöjande match, är vi fast beslutna att ge allt och få varje ögonblick att räknas.

Det handlar inte bara om målen vi gör, utan den vänskap vi knyter och lärdomarna vi drar. Tack för att du är en del av vår resa. Här byggs lagarbete, hängivenhet och det vackra spelet!

Träningar

Plats: Konstgräsplanen på Bara IP