SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF
Fotboll
A-Laget Herrar

Välkommen till Bara GIF A-Laget Herrars sida!

 

Här finner ni all information om Bara GIF´s A-Lag, allt från våran spelartrupp, våra kommande matcher och spelade matcher, nyheter om laget och matchreferat samt kontaktuppgifter till ledarstaben.

 

Vill ni följa med bakom kulliserna? Följ oss då på våra sociala medier!

 

Facebook: Bara GIF - A-Laget

Instagram: @baragif_a

Referat: Lödde FF - Bara GIF
5:e raka segern när Lödde FF besegrades!
2022-05-15 18:40
Foto: Linus Nielsen

Allting går som det ska nu, precis allt. Varje studs, passning och närkamp. Idag kom 5:e raka segern när Bara GIF begav sig för att spela borta mot serieledande Lödde FF!

 

Matchen tar Bara GIF kontroll på direkt och släpper aldrig den. Även om detta var en toppmatch på pappert så var det Bara som såg ut och vara serieledare på planen med det spelet och energin som vi utrstrålade idag. Matchinledningen är i ett högt tempo, både Bara GIF och Lödde har ett par farliga anfall var i inledningen av matchen men inte några direkta skott. Ju längre första halvlek gick ju närmare kom Bara ett mål, vi hade ett par skott på mål omkring 20-30:e minuten men lyckas inte göra mål då Löddes målvakt gör ett par kanonräddningar som håller dom kvar i matchen. I 30:e minuten lyckas vi tillslut få till våra lägen, Oscar Svahn kommer ut på vänsterkanten och slår in en passning i boxen, där hittar han Elliott Jarny som drar till med ett hårt skott rakt upp i nättaket och Bara tar rättvist ledningen med 0-1! 0-1 målet ger oss ännu mer energi och vi ångar på ännu mer, strax innan halvlek i 45:e minuten får David Kroon bollen, han dribblar igenom Lödde försvaret och kommer nästan helt fri med målvakten, Kroon sätter bollen på första stolpen och gör 0-2 i 45:e minuten. 0-2 står sig i halvtid.

 

Andra halvlek kändes väldigt lång och jobbig då vi hade ledningen och inte ville förlora den men även för att tempot på matchen drogs ner rejält. Lödde blev inte lika farliga och hungriga som dom var i första halvlek vilket gjorde att Bara-försvaret inte hade några större problem att försvara sig igenom andra halvlek. Lödde var det laget som var närmast ett mål i andra halvlek men lyckades inte tack vare snygga räddningar från "Momme" i mål men även vårat försvar som höll igen tätt för andra matchen i rad. Matchen slutar 0-2 till Bara GIF och vi tar 5:e raka segern! Idag var vi stabila i allting, från start till slut och energin i laget blir bara starkare och starkare! Enorm underbar vinst!

 

Matchfakta:

Lödde FF - Bara GIF 0-2

Målskyttar: Elliott Jarny, David Kroon

Assist: Oscar Svahn, Elliott Jarny

Gula kort: 56 Alvaro Arias

Division 6 Sydvästra B, Omgång 7

Tolvans IP

Referat: Bara GIF - Arlövs BI
4:e raka segern! Bara GIF nollade Arlöv!
2022-05-10 21:45
Foto: Linus Nielsen

Ny hemmamatch och denna gången var det Arlövs BI som vi spelade mot. Bara GIF ångar på och fortsätter sin fina form när vi åter igen tog 3 nya poäng!

 

Matchen inleder faktiskt Arlöv bäst. Arlöv är det spelförande laget och är det laget som rullar mest boll, det gör även att Arlöv är det laget som skapar farliga målchanser i matchinledningen, men "Momme" i mål radar upp suveräna klassräddningar och ser till att Arlöv inte gör mål. Ju längre matchen går ju mer kommer Bara in i matchen med sitt spel och det lönar sig, i 40:e minuten sätter vi press på Arlöv-försvaret, David Kroon snor bollen från Arlöv-försvaret och passar Anton Maynard som kommer löpande, Anton gör inga misstag idag heller och dunkar in 1-0 hård och bestämt och vi tar ledningen, 1-0 står sig i halvtid.

 

Andra halvlek gör Arlöv ett nytt försök med att sätta press på oss för att försöka få till ett kvitteringsmål och får även i inledningen av andra halvlek enormt farliga skott på mål, men "Momme" fortsätter att göra suveräna räddningar. I 71:a minuten så får vi ett anfall, en Arlöv spelare snubblar i ösregnet och vi snor bollen igen från dom, Alvaro Arias passar fram den till Hugo Månsson som får tag på bollen och driver den och drar till med ett skott utanför straffområdet med sin vänstra fot, bollen är klockrent placerat in till stolpen och vi gör 2-0. En enorm lättnad att få in 2-0 som gjorde att vi kände oss säkra och återfick ett lugn. Vårat 2-0 mål gör att luften går ur Arlöv-spelarna och Arlöv blev aldrig särskilt farliga i slutet av matchen. I 90:e minuten fastställer vi slutresultatet när Elliott Jarny får bollen i 1 mot 1 mot Arlöv-försvaret, vid sin sida har han Oscar Svahn som kommer helt fri, Oscar får bollen helt fri med målvakten och chippar iskallt över målvakten in i mål och faststället slutresultatet till 3-0! Detta var även säsongens första nolla, ett stort grattis och välförtänt för "Momme" att få hålla nollan!

 

Det är ett enormt underbart go i laget nu där nästan allt fungerar, det är bara att fortsätta med detta killar!

 

Matchfakta:

Bara GIF - Arlövs BI 3-0

Målskyttar: Anton Maynard, Hugo Månsson, Oscar Svahn

Assist: David Kroon, Alvaro Arias, Elliott Jarny

Gula kort: -

Division 6 Sydvästra B, Omgång 6

Bara IP

Referat: Hardeberga BK - Bara GIF
Bara GIF krossade Hardeberga!
2022-05-05 22:22
Foto: Linus Nielsen

Bortamatchen mot Hardeberga BK är avklarad och äntligen lossnade det ordentligt för killarna i målskyttet! Ni får som vanligt hela handlingen om matchen här!

 

Bara tar kommandot direkt i matchen och det märks att det är stor klassskillnad på Hardebergas trupp och Baras trupp, det var väldigt enkelt för Bara att rulla boll och anfalla, samtidigt som Hardeberga knappt var över på våran planhalva. Redan efter 6 minuter kommer första målet, Elliott Jarny kommer till skottläge och skjuter en rullande boll in till stolpen och Bara tar ledningen. 0-2 kommer efter 19 minuters spel när David Kroon drar till på en underbart fint frispark från ca 25 meter. Den skjunker ner fint över målvakten som möjligvis borde varit längre in i målet, men fortfarande en väldigt fin frispark. I 40:e minuten kommer Oscar Svahn fri med målvakten på vänsterkanten och rullar in 0-3 enkelt och på tillägstid i 45:e minuten gör Elias Ingemarsson exakt samma sak på exakt samma kant och 0-4 är ett faktum. 0-4 står sig i halvtid.

 

Andra halvlek börjar dock trögt, Bara slappnade av lite för mycket kändes det som och agerade lite som att matchen redan var avgjord vilket gjorde att Hardeberga var det laget som började skapa chanser och anfalla. Det straffade sig tillslut när Hardeberga kommer till skottläge och drar till med ett långskott till reducering 1-4 i 58:e minuten. I 66:e minuten kapas Anton Maynard i straffområdet och Bara tilldelas en straff, Elliott Jarny tar hand om straffen och sätter den säkert i krysset till 1-5. Efter vårat 1-5 mål så går luften ur Hardeberga lite grann och dom orkar inte riktigt spela mer vilket gör att det mest blir halvdåliga anfallsförsök från båda lagen. i 90:e minuten på stopptid kapas även Jim Högbo i straffområdet och vi får en ny straff i sista minuten. Elliott Jarny gör inga misstag igen och sätter säkert dit målet och även slutresultatet till 1-6!

 

Årets mest stabilaste seger och det är underbart att se att vi kan göra många mål!

 

Matchfakta:

Hardeberga BK - Bara GIF 1-6

Målskyttar: Elliott Jarny x3, David Kroon, Oscar Svahn, Elias Ingemarsson

Assist: Elliott Jarny x2

Gula kort: 72 Alvaro Arias

Division 6 Sydvästra B, Omgång 5

Knutsvallen

Referat: Bara GIF - FC Helsingkrona
Ny 2-1 seger när Helsingkrona besegrades, igen!
2022-04-28 21:31
Foto: Linus Nielsen

Årets första match på gräs spelades idag hemma på Bara IP och vi tog emot FC Helsingkrona, igen och det blev seger med 2-1 igen!

 

Bara öppnar matchen bäst och spelar lungt och kontrollerat och är det spelförande laget. Det dröjer inte heller länge förräns det ger utdelning, Alvaro Arias slår en djupledsboll till Elliott Jarny på högerkanten som springer förbi Helsingkrona försvaret. Elliott kommer fri med målvakten på kanten och rullar enkelt in 1-0 efter 15 minuters spel. Efter vårat ledningsmål är vi fortfarande det laget som är spelförande och skapar chanser men sätter inte dom. Första halvlek var vi tyvärr väldigt ineffektiva i vårat anfallsspel, men vi går trots allt till halvtidsvila med en 1-0 ledning.

 

Andra halvlek fortsätter vi som i första halvlek, vi är det spelförande laget och är det laget som kommer till chanser. I 52:a minuten kommer Christian Christoffersen ut på högerkanten och tar sig in i straffområdet, han passar in den och där är Oscar Svahn och trycker in bollen i nät till 2-0. Efter 2-0 målet känns det tryggt och vi börjar tyvärr slappna av för mycket och tappa fokus vilket gör att Helsingkorna börjar ge allt dom har för att göra mål. I 63:e minuten får Helsingkrona en frispark som slås in i vårat straffområde och studsar igenom hela försvaret på något sätt och går in i mål till 2-1. Ännu ett sådant "skitmål" som Helsingkrona gjorde förra matchen. Efter 2-1 målet lägger vi tyvärr inte den extra växeln vi behöver för att "skaka av oss" och Helsingkrona är det laget som börjar trycka på hela tiden. Vi slarvade enormt i vårat spel sista 15 minuterna vilket gör att Helsingkrona får skott på mål i stolpen, ribban, och på våran målvakt "Momme" som håller oss kvar i ledning idag. Klockan tickar upp på 95 minuter och Helsingkrona får sin 6:e chans på 5 minuter och kommer bara närmare och närmare. Tack och lov tar matchen slut till sist och vi tar 3 nya poäng efter en enormt onödig dramtisk avslutning.

 

Det var inte vackert, men 3 poäng är 3 poäng!

 

Matchfakta:

Bara GIF - FC Helsingkrona 2-1

Målskyttar: Elliott Jarny, Oscar Svahn

Assist: Alvaro Arias, Christian Christofferssen

Gula kort: 62 Markus Nilsson, 70 Hugo Månsson, 84 Christian Christoffersen

Division 6 Sydvästra B, Omgång 4

Bara IP

Hemmatröjan 2022!
2022-04-27 09:49

Här har ni den! Årets matchtröja för Bara GIF A-laget under 2022!

Vi bjuder även på en liten titt på våran nya kaptensbindel!

Ett stort tack till Sportringen i Staffanstorp för dom fina tröjorna!

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 15/5 15:00
0 - 2  
Tis 10/5 18:30
3 - 0  
Tor 5/5 19:00
1 - 6  
Tor 28/4 18:30
2 - 1  
Lör 23/4 16:30
1 - 2  
Mån 18/4 15:00
3 - 2  
Kommande aktiviteter
Träning, Bara IP, 17/05 18:30
Träning, Bara IP, 19/05 18:30
Match, Bara IP A-plan, 21/05 14:00
Träning, Bara IP, 24/05 18:30
Träning, Bara IP, 26/05 18:30
Match, Smörlyckans IP, 28/05 14:00
Nyheter från föreningen
Bara GIF, 25/04 09:51 
Bara GIF, 13/04 14:28 
Bara GIF, 28/02 09:19 
Bara GIF, 01/01 08:30 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners