A-Laget Herrar

Välkommen till Bara GIF A-Laget Herrars sida!

Här finner ni all information om Bara GIF´s A-Lag, allt från våran spelartrupp, våra kommande matcher och spelade matcher, nyheter om laget och matchreferat samt kontaktuppgifter till ledarstaben.

Vill ni följa med bakom kulliserna? Följ oss då på våra sociala medier!

Facebook: Bara GIF - A-Laget

Instagram: @baragif_a

Stark duo klar för Bara GIF!
2022-08-17 12:31
Linus Nilsson (t.v) & Cem Erdinc (t.h)

Innan sommaruppehållet har Bara GIF haft flertalet som varit och provtränat med Bara och nu har vi gjort klart med 2 av dom som kommer att stärka upp truppen inför hösten.

Den första är Linus Nilsson. Linus är en stark och rutinerad mittfältare som kommer senast från spel i Heleneholm SK. Linus är 33 år gammal och kommer bidra enormt mycket till truppen.

Den andra spelaren är Cem Erdinc. Cem är 35 år och en offensiv spelare som kan spela både mittfältare och anfallare. Cem kommer senast från spel i Saba Palestina KIF.

Vi hälsar Linus och Cem ett stort välkommen till Bara GIF och hoppas att dom kommer att trivas i klubben!

Lund United FC utesluts ur seriespelet
2022-08-11 12:26
Arkivbild

Idag kom Skånes Fotbollsförbund med beskedet att jumbon Lund United FC utesluts ur seriespelet i Division 6 Sydvästra B.

Detta innebär att alla spelade matcher mot Lund United stryks och räknas inte in i tabellen. Då Bara GIF har spelat 1 match mot dom som först ledde till en 2-1 förlust för att sedan omvandlats till en 0-3 seger för Bara GIF, så stryks denna matchen helt och räknas inte in i poängsystemet. Bara GIF går alltså -3 poäng i tabellen men bibehåller sin 3:e plats i tabellen.

Sista omgången utan Division 6 Sydvästra B (omgång 22) skulle Bara GIF tagit emot Lund United FC hemma på Bara IP. Men det blir inte så utan sista matchen i seriespelet spelas i omgång 21 borta mot Uppåkra IF.

Anton Maynard lämnar Bara GIF
2022-08-10 19:37
Arkivbild

I slutet av sommaruppehållet stod det klart att Bara GIF står för ett spelartapp. Våran duktige anfallare Anton Maynard lämnar Bara GIF för spel i Hyllie IK.

Vi vill tacka Anton för den fina tiden i Bara GIF och hans insatser i den rödsvarta tröjan! Lycka till i framtiden!

Bara GIF tilldelas segern mot Lund United FC!
2022-06-30 18:49
Arkivbild

Den 12 Juni 2022 spelade Bara GIF borta mot jumbon Lund United FC i omgång 11 utav Division 6 Sydvästra B. Matchen slutade med förlust för Bara GIF med 2-1.

Nu i efterhand ändras resultatet på begäran utav Skåneboll. Disciplinnämnden har nämligen noterat att Lund United spelade med en avstängd (obehörig spelare) i matchen mot Bara GIF vilket gör att Disciplinnämnden tilldelar Bara GIF segern med 0-3 mot Lund United!

Lund United FC - Bara GIF 2-1

Nytt resultat: Lund United FC - Bara GIF 0-3

Referat: Bara GIF - Klågerups GIF
DERBYSEGER! Bara GIF nollade Klågerup!
2022-06-28 21:53
Foto: Linus Nielsen

Vilken underbar fin avslutning i sista matchen innan sommaruppehållet, idag var det inte mycket som gick och klaga på. Underbart väder, storpublik och en välförtjänt seger!

Matchinledningen börjar lite trögt, Bara ville spela ett högt tempo i matchen medans Klågerup ville dra ner tempot så mycket som dom bara kunde. Det såg ut i stora stunder att Klågerup maskade redan efter 10 minuters spel med det låga tempot dom hade. Men när dom väl bestämde sig för att göra sina löpningar gick det undan vilket vi inte alltid var vaksamma på. Tack och lov blev deras anfall aldrig riktigt farliga och "Momme" i målet kunde ta det lungt under stora delar av matchen. Bara var det spelförande laget och öste fram med anfall och skott på mål, men skotten gick aldrig in då flera av våra skott blev på direktskott.

Det stod mållöst i paus och Bara ville ändra på det och det gjorde vi, efter 49 minuter skjuter David Kroon ett hårt skott på mål och målvakten släpper retur, Elliott Jarny är snabbt framme och gör 1-0 på returen och vi tar kommandot i matchen vilket känns underbart. Trots att vi har ledningen ökar Klågerup inte tempot och vi får ungefär samma spel som i första halvlek där det går långsamt i flera stunder med snabba kontringar. I 87:e minuten kommer vi till ett nytt anfall, Jeton Krasnici får bollen strax utanför straffområdet och skjuter in 2-0 till Bara. Detta var även Jeton Krasnicis första mål i Bara-tröjan vilket vi säger stort grattis till. Vi ville inte nöja oss efter vårt andra mål, utan i 90:e minuten får Anton Maynard en passning som gör att han kommer i friläge med Klågerups målvakt. Anton gör inga misstag och petar in 3-0 enkelt och vi vinner med just 3-0!

Matchfakta:

Bara GIF - Klågerups GIF 3-0