Bli medlem i Bara GIF
Välkommen till Bara GIF tjejer födda 2016, 2017 & 2018

Kul att du har hittat hit, detta är sidan för fotbollslaget Bara GIF tjejer födda 2016, 2017 och 2018.

Vår hemmaplan är Bara Idrottsplats och under vintern tränar vi även inomhus i Kuben (sporthall).

Är du sugen på att spela med oss så är du varmt välkommen till en av våra träningar. Alla tjejer födda 2016-2018 är välkomna. Kommande träningar finns i kalendern. Ta gärna kontakt med någon av oss innan så att vi kan ta emot dig på bästa sätt.

Har du redan testat spela med oss och vill fortsätta? Kul!

Klicka på "Bli medlem" här till höger och följ instruktionerna så är du snart en del av vårt härliga lag.

Vi ses på fotbollsplanen!

Tränarna