SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF
F09/10/11

Bli medlem i Bara GIF
BLI MEDLEM
Välkommen till F2009/2010/2011:s lagsida!

Vi är ett stort tjejlag som tränar och har roligt tillsammans.

Vi spelar 9M fotboll och har just nu två lag anmälda i seriespel. 

 

Vi tränar för närvarande:

 

Utomhus på Bara IP:

Måndagar 18:00-20:00 

Onsdagar 18:00-20.00.

 

Fysträning:

Uppehåll just nu

 

Vill du sponsra oss?  Spela träningsmatch? eller bara har någon annan fråga eller kommentar? Tveka inte att kontakta oss!! - maila till miakristina@baragif.se

 

Under vår kalender kan ni även se andra event och matcher vi spelar om ni vill komma förbi och titta.. 

 

Hos oss är ALLA välkomna! //Vänliga hälsningar, Admin Mia-Kristina & Tränarna 

Referat:  Bara GIF - 09/10 - Maglasäte IF
Bara GIF F09/10 - Maglasäte IF = 1-7
2023-09-18 09:54
Inför storpublik och på hemmaplan kom ett av säsongens verkliga bottennapp. Trots att vi hade både spelövertag och kontrollerade mittens rike så vägde vi alldeles för lätt mot deras fyrtorniga fyrbackslinje och snabba, tunga anfallare. Även om det här var ett klart bättre gäng än serieledarna i Eslöv i söndags så är det också sant att säga att vi inte hade marginalerna på vår sida idag. Hur vi än gjorde och snackade, och hur vi än spelade och kämpade så var tån, stolpen eller grästuvan ständigt i vår väg. Vi var inte heller riktigt på tårna när de utmärkta domarna David och Theo blåste igång matchen och sista perioden blev på något vis bara bedrövligare ju längre den gick. Sammanfattningsvis kan man säga att slutsatsen är att vi var klart bäst på mitten av planen och i mitten av matchen. En mittenmatch, helt enkelt!
 
Stora pluspoäng till Alva som gjorde flera svettiga räddningar och till Lykke som fick spela på ny position idag och då inte bad det minsta om ursäkt för sig. Tvärtom! Hon krutade in vårt mål från straffområdeslinjen och i nätmaskorna ovanför deras i övrigt också duktiga målis. Fullständigt otagbart och minst lika vackert!
Referat: IFK Klagshamn - Bara GoIF svart
Klagshamn - Bara GIF = 3-0
2023-09-17 14:43
En jämn, hård och välspelad tillställning utspelade sig under förmiddagen på en något ojämn gräsmatta i Klagshamns utkant.
 
Instruktioner för dagen var att våga hålla i bollen och vårda passningarna. Vid första periodens slut hade motståndarna hunnit med att peta in två turbollar. Dock hade vi det bättre spelet och total konsensus rådde bland spelarna i paussnacket:
Detta var ju förbannat orättvist!
 
Resten av matchen såg ungefär likadan ut och trots flera fina avslut lyckades vi inte få in bollrackaren i nätet.
 
Tränarna för dagen vill ge en stor eloge till hela laget som aldrig vek ner sig och matchen igenom fortsatte våga hålla i bollen och hjälpa varandra!
 
Med tanke på att vi spelar i en serie för tjejer födda 2010 och i dagens match ställde upp med enbart 11or, kan vi inte annat än applådera denna insats!
Referat: TFK Nova Eslöv  -  Bara GIF - 09/10
TFK Eslöv — Bara GIF 09/10 = 2-3
2023-09-10 20:03
Foto: Måns Skogh
När fjärde omgången i seriespelets sydvästra serie för flickor födda 2009 skulle avgöras stod ett av slagen mellan rosafärgade TFK Eslöv och svartklädda Bara Gif på det ojämna naturgräset på Berga IP i Eslöv. Det var en synnerligen jämn, svettig och välspelad tillställning. De hade offsidemedvetna anfall och vi hade avslut på mål. En bit in i andra stod det dock 2-0 på resultattavlan. Men i 45:e minuten reducerade vår Linnea och ett par minuter senare satte Clara 2-2 på en direktträff från hörnflaggan(!).
 
Efter det stod matchen och vägde. Spelet böljade och det var passningar, löpningar och uppoffrande försvarsspel från bägge håll. Spännande, krampaktigt, gastkramande. Viljan att avgöra varvat med rädslan att förlora lyste ikapp med solen på det gröna, men gropiga gräset. Det är då det händer:
 
Alva11, dagen till ära med till matchen som tolfte spelare och reserv på bänken, gör ett inhopp som vänsterback. I matchminut 72 fångar hon in bollen en bit in på offensiv planhalva, tar ett par steg med bollen, tittar upp och sen ett par steg till, viker av inåt mitten, tittar upp, sätter högerdojan till bollen, och PLACERAR IN BOLLEN I BORTRE KRYSSET! BACKSKOTT!! Tjejerna exploderade, tränarna exploderade, medresta supportrar exploderade. Ja, alla exploderade. Utom då möjligtvis Eslöv i rosa. Men vem bryr dig väl om det!? Snyggare mål, i ett mer pressat läge har sällan skådats. Wow!
 
De sista minutrarna blir nervösa, men tack vare ett par ruggigt svettiga räddningar från Alva09 så står sig resultatet. När domaren sätter pipan i flabben och blåser av matchen är svarta lagets glädje av allsvenska mått.
Tre poäng till töserna i svart och en välförtjänt klapp på ryggen för ett synnerligen väl förrättat värv.
 
Vi måste också nämna vettenchefen Ola och hans insatser för tjejernas vattenflaskor, Katarinas och Marias strategiska bollkallearbete, Åsas hejarop och pepp, Måns proffsfoton och Vilmas analyser från bänken. Lagarbete när det är som bäst. Tack till alla!
 
Träning som vanligt imorgon på Bara IP. Då fortsätter vi jakten på ett damlag i vår fina förening
Sade vi förresten att det var serieledarna vi besegrade? På deras hemmaplan? ;-) 
Referat: Bara GIF - F10/11 - Kulladals FF
Bara GIF - Kulladals FF = 3 - 3
2023-09-07 12:48

”Han skrek med ilska i rösten.”

Så lät den från en av spelarna på vår avbytarbänk ungefär halvvägs in i matchen. Trots de ilskna tillropen kunde bortalaget aldrig riktitigt dra fördel av sina storvuxna spelare med sina tekniska fötter. Initiativet, spelet, lagandan, bombardemanget mot mål och den blixtrande kömpaglöden tillhörde som vanligt Bara GIF. Ur våra tränarögon var det här därmed ett oavgjort resultat med mersmak, en trepoängig enpoängare.

Plasten kanske glödde under våra fötter, men det var ingenting jämfört med glöden i spelarnas rödsvarta hjärtan. Forza Bara GIF! 🔥❤️🖤

Referat: Trelleborgs FF vit - Bara GIF - F10/11
Trelleborg - Bara GIF 10/11 = 3-0
2023-09-07 12:47
 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bara GIF, 09/11 22:15 
Bara GIF, 05/10 11:21 
Bara GIF, 25/09 08:34 
Bara GIF, 22/09 13:00 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners