F09/10/11

Bli medlem i Bara GIF
Välkommen

Välkommen till F14:s lagsida.

Vi kallas oss även F2009/2010/2011 !

Vi är ett stort tjejlag som tränar och har roligt tillsammans.

Vi spelar 9M fotboll och har just nu två lag anmälda i seriespel.

Ni hittar oss i:

F14 Sydvästra C2

F14 Sydvästra B2

Vi tränar för närvarande:

Utomhus på Bara IP Konstgräs:

Måndagar 18:20-20:00

Onsdagar 18:20-20.00.

Vill du sponsra oss?  Spela träningsmatch? eller bara har någon annan fråga eller kommentar? Tveka inte att kontakta oss!! - maila till miakristina@baragif.se

Under vår kalender kan ni även se andra event och matcher vi spelar om ni vill komma förbi och titta..

Hos oss är ALLA välkomna! //Vänliga hälsningar, Admin Mia-Kristina & Tränarna

Referat: IFK Klagshamn gul - Bara GIF Svart b
Klagshamn - Bara GIF = 3 - 7
2024-05-04 19:34
Klagshamn - Bara GIF = 3 - 7

En strålande vårdag var en bra början på våra tjejers äventyr i B- serien 2024.
Planen var dock regntung efter gårdagens regn.
Lite tungt såg också spelet ut och laget låg rätt tidigt under med 0-1.

Efter första halvlek behövde vi gå igenom gameplan för att lyfta spelet en nivå.
Det verkade som tjejerna tog åt sig detta till 2:a halvlek och gick till ledning efter några minuter. Snyggast idag var Melindas nick från Idas perfekta hörna.
”Som hämtat från Champions League” - citat Ola.

Efter detta höll vi ledningen ända fram till slut och vi kunde passa på att vila några av spelarna lite extra

Sammantaget en bra insats av tjejerna med
Fina 3 poäng!
Referat: IFK Klagshamn blå - Bara GIF Röd c
Klagshamn - Bara GIF = 5-3
2024-04-28 19:30
Klagshamn - Bara GIF = 5-3

Senast man såg en gräsmatta lika sank som dagens spelplats var nog
på Roskildefestivalen 2001. Dobbmärkena från gårdagens drabbning var
vattenfyllda och glittrade förföriskt i vårsolen.

Våra rösdsvarta hjältar började (som vanligt) avvaktande.
Det vi tar med oss från de första 10 minuterna är att vi på något sätt lyckades hålla nollan. Därefter hände något och spelet kom igång. Kantspelarna fick lite bollar i djupled att löpa på och plötsligt var det rödsvart initiativ i matchen.

När Tove drar ett backskott från mittcirkeln rakt upp i nättaket, känns det alls inte orättvist! Och när vi ändå kommit igång följer Chloe upp med ett kyligt avslut efter en hörna.
Några olyckliga situationer leder till att Klagshamn ändå kan vända matchen och tillslut vinna.

Vi tar dock förlusten med stolthet!
Alla rödsvarta gjorde grymt bra ifrån sig och gav Klagshamn en ordentlig match.
Referat: Bara GIF Röd c - Oxie SK
Bara GIF - Oxie SK = 5-3
2024-04-21 19:55
Bara GIF - Oxie SK = 5-3
Bara IP

Rapport från dagens hemmagräspremiär i F14C mot Oxie SK står kapten Amanda för. Den vane läsaren kan notera en något mer ordrik text än den hon generöst nog delade med sig av igår. Hursomhelst: läs och njut!

”Matchen började lite svajigt i första perioden. Då vi lät de göra några mål. Detta tar vi igen i andra och går in i tredje med 3-3. Sen får vi till spelet och spelar riktigt fint. Och vinner matchen med 5-3 som vi verkligen var värda.”

Vi håller med — vi var verkligen värda de tre poängen!

Med vänlig hälsning, Tränarna

Referat: Bara GIF F14 - Trelleborg FF
Bara GIF - Trelleborgs FF = 8-0
2024-04-20 19:58
Bara GIF - Trelleborgs FF = 8-0
Träningsmatch för F14, Bara IP

Dagen till ära har kapten Emma Svensson förärat oss med en utförlig matchrapport och som på ett utmärkt sätt speglar matchbild, insats och resultat. Läs och njut!

”Båda lagen gick in starkt i matchen men Bara gjorde de lilla extra och fick in det första målet efter bara 10 min. Bara fortsatte med ett fantastiskt spel och får in ett till mål precis innan första halvlek är slut. I andra halvlek gick Bara in som det bättre laget och får in 3-0 målet efter 10 min. Bara fortsatte med fantastisk spel och får in 4-0 målet i 50’ minuten. Tredje halvlek startar och vi får in 5-0 målet efter bara 6 min. Bara fortsätta med hög press och slår in 6-0 målet i 61 minuten. Men inte långt efter det får Bara en straff och Ida tar den och får in 7-0 målet. Med bara fåtal minuter kvar sätter Liv 8-0. Matchen slutar 8-0 till Bara.”

Kapten Amanda bidrog också med en matchrapport, möjligtvis något mer kärnfull och definitivt kortare. Nämligen:

”Vi va skit bra och gjorde många mål o vi är bäst.”

Tack för idag. Ni är bäst allihop!
Referat: Vellinge IF  - Bara GIF Röd c
Vellinge - Bara GIF = 6-3
2024-04-12 21:07

Vellinge - Bara GIF = 6-3

Seriepremiären för hjältarna iklädda svarta bortaställ slutade tyvärr med förlust. Det finns dock bra förluster och detta var just en sådan. Det finns också orättvisor här i världen och just sådana mötte oss på Vanningen. Tjejerna förlorar första perioden rättvist. Lika rättvist vinner de andra och känslan inför tredje var: Det här tar vi! Tyvärr får vi några ytterst tveksamma domslut emot oss och Vellinge rinner ifrån. Sånt händer och vi tar med oss massor med lärdomar från denna match mot ett ytterst skickligt lag!

Träning, Bara IP, 05/08 18:20
Träning, Bara IP, 07/08 18:20