A-Laget Herrar
Referat: Arlövs BI - Bara GIF
Tappad poäng i regnigt Arlöv
2022-08-27 16:13, A-Laget Herrar

Första bortamatchen på hösten och nu är hösten här vädermässigt, regnet öste ner hela matchen när vi under dagen ställdes mot Arlövs BI i en match som blev kämpig.

Bara kom till matchen med tanken i bakhuvudet att Arlöv var revanchsugna efter våran seger i våras mot dom och det visade dom på plan, det blev en ganska så hård och kämpig match för båda lagen. Bara öppnar helt klart bäst, det laget som skapar chanser och har mestadels av spelet. Vi skapade enormt mycket i första halvlek som vi kanske borde gjort mer mål på än vad vi gjorde. I 18:e minuten fåt vi en hörna, hörnan nickas rakt i Jesper Westerdahls anikte och ner till ett klockrent skott läge, Hugo Månson drar till och dunkar in 0-1 till Bara och vi fick utdelning på vårat anfallsspel i början av matchen som kändes skönt. Efter vårat ledningsmål blev det lite trögare för oss att komma till skottläge men det var fortfarande vi som hade spelet i matchen. Efter 34 minuters spel så faller en av Arlöv spelarna precis i kanten av vårat straffområde och domaren dömer straff. En enormt tveksam dömd straff där spelaren både knappt var inne i straffområdet men även för någon situation som ingen av oss riktigt förstod hur han kunde trilla. Arlöv gör inga misstag på sin straff och kvitterar till 1-1 och det står sig till halvtidsvilan.

Vi var såklart inte nöjda med 1-1 och trycker på nästan hela andra halvlek för ett nytt ledningsmål. Men tyvärr kommer vi aldrig riktigt till avslut och dom få skottchanser vi fick förvaltade vi inte som vi borde ha gjort. Ju närmare matchen närmade sig slutsignal ju farligare blev Arlöv i sitt anfallspel. Trots Arlövs farliga anfallsspel i slutet av matchen så fick dom aldrig till ett skott på mål under hela matchen, deras ända skott på matchen var straffmålet samt ett offsideläge. Bara lyckades tyvärr inte heller göra fler mål och matchen slutar oavgjort 1-1, säsongens första oavgjorda match som känns som en förlust.