SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF
Fotboll
Lund United FC
2 - 1
Bara GIF
Lund United FC2 - 1Bara GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 juni, 17:30
Plats:Klostergårdens IP plan 4 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130169065
Samling:16:15
A-Laget Herrar
Referat: Lund United FC - Bara GIF
Plattmatch... - Förlust mot Lund United
2022-06-12 20:44, A-Laget Herrar
Foto: Linus Nielsen

Ja detta var inte vad vi hade räknat med och egentligen inget som man vill skriva om men det måste. Dagens insats mot sistaplacerade Lund United FC var bedrövligt.

 

Matchinledningen syntes det direkt att vi underskattade Lund United, dom spelade med hög press och var hungriga på varje boll medans vi tog det alledles för lugnt och hade svårt att slå flera passningar rätt. Redan efter 6 minuter straffar det sig att vi inte är påkopplade från start, Lund United lyckas spela sig till ett friläge och chippar iskallt över Ahmed Shemesani i mål och Lund tar ledningen med 1-0 i 6:e minuten. Efter deras ledningsmål, istället för att få rätt fokus så fortsätter vi med våra misstag vilket gör att vi inte lyckas varken skjuta några ordentliga avslut på mål eller slå många passningar rätt.

 

Efter halvtidsvila och taktiksnack så skulle vi ändra attityd och börja spela fotboll igen, till en början gjorde vi det när Sebastian Kackarovski fick ut bollen till David Kroon på högerkanten som fint prickskjuter in kvitteringen till 1-1 i den 51:a minuten. Efter kvitteringsmålet fick man känslan vid sidan om plan att vi blev för bekväma igen att vi skulle fixa en seger idag men föll nästan direkt tillbaka in i våra misstag med felpassningar. Det blev väldigt mycket hawaii-fotboll fram till 74:e minuten då Lund United lyckas tillslut utyttja ännu ett av våra misstag, Lund kommer till skottläge och skjuter in 2-1 i 74:e minuten medans vi låter dom komma till avslut. Sista kvarten börjar vi jaga och kriga, men det är försent. Vi hinner inte göra något nytt mål och när domaren blåser av har Lund United slagit oss med 2-1.

 

Denna matchen måste bli en tankeställare till att skärpa till oss. Detta var ingen insats någon är nöjd med och det kommer krävas betydligt bättre insatser än detta om vi vill nå en kvalplats uppåt i höst.

 

Matchfakta:

Lund United FC - Bara GIF 2-1

Målskyttar: David Kroon

Assist: Sebastian Kackarovski

Gula kort: 34 Filip Österlindh, 73 David Kroon

Division 6 Sydvästra B, Omgång 11

Klostergårdens IP (plan 4)

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners