SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF
3 - 1
Hardeberga BK
Bara GIF3 - 1Hardeberga BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 augusti, 14:00
Plats:Bara IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130169092
Samling:12:45
A-Laget Herrar
Referat: Bara GIF - Hardeberga BK
Säker seger mot Hardeberga BK!
2022-08-20 17:14, A-Laget Herrar
Foto: Linus Nielsen

Idag var det omstart för Giffarna och årets första match, Hardeberga BK var motståndet.

 

Matchinledningen tog Bara kontroll på matchen direkt och tryckte gasen i botten, redan efter 7 minuter kommer Hugo Månsson ut på vänsterkansten, han slår ett inlägg in i straffområdet som Elliott Jarny trycker in enkelt till 1-0. Bara fortsatte att styra spelet och vi skapade en massa fasta situationer tack vare vårt offensiva spel. I 22:a minuten slåss bollen in i straffområdet, Hardeberga försöker nicka bort den men den kommer aldrig riktigt iväg, det leder till att Alvaro Arias drar till med en cykelspark och skjuter in 2-0 till Bara GIF. Bara minuter efter var det dags igen, Alvaro Arias slår in bollen i straffområdet från vänsterkanten och Elliott Jarny tar emot bollen och skjuter upp den i krysset till 3-0 efter 24 minuters spel.

 

Andra halvlek blev däremot en annorlunda halvlek. Vi backade hem och tillätt Hardeberga att styra spelet för mycket. Kvaliten på Hardebergas knackiga spel räddade oss från att kollapsa i andra halvlek då dom inte lyckades få till super många farliga chanser. Även dagens vikarierande målvakt "Majo" gjorde flera snygga räddningar. Tyvärr orkade vi inte stå emot hela tiden och i 83:e minuten spräckte Hardeberga våran nolla och reducerade till 3-1. Men mer än så blev det inte och när domaren blåste av stod det 3-1 på tavlan och Bara GIF vinner i omstarten!

 

En trygg seger där vi gör en blandad insats där det finns absolut saker att slipa på tills nästa match.

 

Matchfakta:

Bara GIF - Hardeberga BK 3-1

Målskyttar: Elliott Jarny x2, Alvaro Arias

Assist: Hugo Månsson, Alvaro Arias

Gula kort: -

Division 6 Sydvästra B, Omgång 16

Bara IP

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners