SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF
F09/10/11

Bara GIF - 09/10
1 - 7
Maglasäte IF
Bara GIF - 09/101 - 7Maglasäte IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 11:00
Plats:Bara IP Konstgräs 9-manna (stor)
Tävling:
Matchnummer: 132112019
Aktivitetsinfo: Domare: David & Theo
Bara GIF F09/10 - Maglasäte IF = 1-7
2023-09-18 09:54
Inför storpublik och på hemmaplan kom ett av säsongens verkliga bottennapp. Trots att vi hade både spelövertag och kontrollerade mittens rike så vägde vi alldeles för lätt mot deras fyrtorniga fyrbackslinje och snabba, tunga anfallare. Även om det här var ett klart bättre gäng än serieledarna i Eslöv i söndags så är det också sant att säga att vi inte hade marginalerna på vår sida idag. Hur vi än gjorde och snackade, och hur vi än spelade och kämpade så var tån, stolpen eller grästuvan ständigt i vår väg. Vi var inte heller riktigt på tårna när de utmärkta domarna David och Theo blåste igång matchen och sista perioden blev på något vis bara bedrövligare ju längre den gick. Sammanfattningsvis kan man säga att slutsatsen är att vi var klart bäst på mitten av planen och i mitten av matchen. En mittenmatch, helt enkelt!
 
Stora pluspoäng till Alva som gjorde flera svettiga räddningar och till Lykke som fick spela på ny position idag och då inte bad det minsta om ursäkt för sig. Tvärtom! Hon krutade in vårt mål från straffområdeslinjen och i nätmaskorna ovanför deras i övrigt också duktiga målis. Fullständigt otagbart och minst lika vackert!
 

<< Tillbaka

 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners