Matchnummer: 130169073
Samling:17:15
DERBYSEGER! Bara GIF nollade Klågerup!
2022-06-28 21:53

Vilken underbar fin avslutning i sista matchen innan sommaruppehållet, idag var det inte mycket som gick och klaga på. Underbart väder, storpublik och en välförtjänt seger!

Matchinledningen börjar lite trögt, Bara ville spela ett högt tempo i matchen medans Klågerup ville dra ner tempot så mycket som dom bara kunde. Det såg ut i stora stunder att Klågerup maskade redan efter 10 minuters spel med det låga tempot dom hade. Men när dom väl bestämde sig för att göra sina löpningar gick det undan vilket vi inte alltid var vaksamma på. Tack och lov blev deras anfall aldrig riktigt farliga och "Momme" i målet kunde ta det lungt under stora delar av matchen. Bara var det spelförande laget och öste fram med anfall och skott på mål, men skotten gick aldrig in då flera av våra skott blev på direktskott.

Det stod mållöst i paus och Bara ville ändra på det och det gjorde vi, efter 49 minuter skjuter David Kroon ett hårt skott på mål och målvakten släpper retur, Elliott Jarny är snabbt framme och gör 1-0 på returen och vi tar kommandot i matchen vilket känns underbart. Trots att vi har ledningen ökar Klågerup inte tempot och vi får ungefär samma spel som i första halvlek där det går långsamt i flera stunder med snabba kontringar. I 87:e minuten kommer vi till ett nytt anfall, Jeton Krasnici får bollen strax utanför straffområdet och skjuter in 2-0 till Bara. Detta var även Jeton Krasnicis första mål i Bara-tröjan vilket vi säger stort grattis till. Vi ville inte nöja oss efter vårt andra mål, utan i 90:e minuten får Anton Maynard en passning som gör att han kommer i friläge med Klågerups målvakt. Anton gör inga misstag och petar in 3-0 enkelt och vi vinner med just 3-0!