SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

MF Pelister
1 - 1
Bara GIF
MF Pelister1 - 1Bara GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 februari, 12:00
Plats:Köpingeskolans Konstgräs
Serie:Träningsmatch
Oavgjort mot Pelister efter sen kvittering
2023-02-26 16:06
Foto: Linus Nielsen

Idag var det ny vecka och det innebar ny träningsmatch under våran försäsong. Förra veckans träningsmatch mot Simrishamn blev inställd och killarna var taggade för att äntligen få spela lite fotboll idag. Vi kom till matchen idag med lite skavanker och båda våra målvakter borta, det innebar att våran duktiga målvakt Joel Svensson från U19 fick chansen att göra A-lags debut idag!

 

Själva matchen hände där inte speciellt mycket, Pelister rullade enormt mycket boll och var spelskickliga och det var svårt att få tag på bollen från dom. Men Pelister kom knappt till några anfall utan passade mest runt bollen, det innebar att vi fick spela mer på kontringar och vi utnyttjade det väldigt bra. Vi var farliga i nästan varje anfall och Pelister hade svårt att hänga ifatt våra yttrar på kanten. I 27:e minuten får David Kroon en boll mot sig på höger kanten, han skjuter ett lågt skott som rullar genom försvaret och förbi målvakten ute i hörnet in i mål och vi tar ledningen, trodde vi. Domarna snackar ihop sig direkt efter målet och efter några sekunder dömer dom bort det för offside och fortsatt 0-0 på tavlan. I 42:a minuten får Pelister ett friläge med Joel i mål, Joel gör en utrustning men Pelister anfallaren hinner inte flytta undan benen och flyger över Joel vilket resulterar i en straff till Pelister, och väl där gör dom 1-0 som står sig i halvtid.

 

Andra halvlek såg annorlunda ut, även om Pelister fortsatte och passa runt bollen enormt mycket så skapade vi fler och fler anfall och började även rulla mycket mer boll. Vi hade ett par lägen att kvittera men lyckades inte få in bollen i mål. I 76:e minuten kommer Pelister i ännu ett friläge, Linus Ågren gör det som är nödvändigt och river ner deras anfallare och får rött kort för frilägesutvnisning och vi får avsluta matchen med 10 man på plan. Och det fick Pelister att slappna av mer för i 86:e minuten tilldelas vi en frispark från ca 30 meter. Linus Nilsson tar hand om den och han drar en raket rakt i målvakten högra hörn för att göra 1-1. Vi fick även 2 farliga lägen på slutet på matchen men lyckades inte göra mål på dom heller och matchen slutar rättvist 1-1.

 

Matchfakta:

MF Pelister - Bara GIF  1-1 

Målskytt: Linus Nilsson

Assist: -

Gula kort: Johan Hultman, Markus Nilsson

Röda kort: Linus Ågren

Träningsmatch

Köpingeskolans konstgräs

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 18/11 13:00
9 - 1  
Lör 18/11 12:00
1 - 3  
Lör 18/11 10:15
0 - 4  
Lör 18/11 09:15
1 - 0  
Lör 7/10 14:00
1 - 2  
Sön 1/10 13:00
1 - 0  
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners