SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Lunds FF
2 - 2
Bara GIF
Lunds FF2 - 2Bara GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 april, 13:00
Plats:Smörlyckans IP (Plan 5)
Tävling:
Matchnummer: 130168006
Samling:12:00
Oavgjord premiär mot Lunds FF!
2023-04-09 16:50
Foto: Linus Nielsen

Då var seriespelet äntligen igång igen och i våran premiär ställdes vi borta mot Lunds FF på Smörlyckans IP. För en gångs skull var det varmt ute vilket även var skönt.

 

Matchen inleddes lite darrigt när Lunds FF pressade på ganska så mycket med hög press och anfallsfotboll medans vi backade hem alldeles för mycket. Det gjorde att Lund kunde komma till en del farliga lägen som vi tack och lov redde ut i sista stund. Vi tog dock ledningen, Linus Nilsson fick en passning utav Elliott Jarny strax utanför straffområdet, han drar till med sin högerkanon och skjuter stenhårt stolpe in 0-1 till oss i 20:e minuten. Vi fortsätter att anfalla på men ger fortfarande Lund alldeles för mycket yta att spela på vilket gör att dom fortsätter med sin höga press. Det straffar sig tillslut när dom lyckas dunka in kvitteringen till 1-1 i 42:a minuten och vi går till pausvila med 1-1.

 

Andra halvleken inleds väldigt brutal där det verkade som att domaren glömt bort kortleken hemma, det var allt från stryptag, nersparkningar, dobbar på benen och karatesparkar men domaren väljer att hela tiden att fria eller att inte ge någon varning. Det gjorde att nivån på tacklingarna blev hårdare och värre för varje minut som gick. Vi tappade fokus helt p.g.a detta vilket gjorde att Lunds FF lite chockartat tar ledningen i 58:e minuten när dom kommer helt fria med Joel i straffområdet. Men vi vaknar till direkt tack och lov, bara 2 minuter senare drar Linus Nilsson till med en ny högerkanon, målvakten räddar men släpper retur och Hugo Månsson är snabbt framme och trycker in 2-2 i 60:e minuten och vi får ny energi och hopp för att kunna återta ledningen. Men resten av matchen blir en lång hård kickboxningsmatch där det håller på att spåra ur fullständigt med tacklingarna. Domaren ger första gula kortet till oss i matchen efter ett bråk och där inser domaren att han måste börja blåsa lite mer för att lugna ner spelet. Inget av lagen har någon super chans att göra ett avgörande mål och den slutar 2-2.

 

Lite besvikelse över matchen idag då vi kan mer än detta, men samtidigt så är 1 poäng starkt krigat med tanke på hur hårt det var idag.

 

Matchfakta:

Lunds FF - Bara GIF 2-2

Målskyttar: Linus Nilsson, Hugo Månsson

Assist: Elliott Jarny, Linus Nilsson

Gula kort: Pierre Zibner Jönsson, Jesper Westerdahl

Division 6 Sydvästra A, Omg.1

Smörlyckans IP (Konstgräs)

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 18/11 13:00
9 - 1  
Lör 18/11 12:00
1 - 3  
Lör 18/11 10:15
0 - 4  
Lör 18/11 09:15
1 - 0  
Lör 7/10 14:00
1 - 2  
Sön 1/10 13:00
1 - 0  
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners