Matchnummer: 130168099
Samling:19:00
Femte raka segern när Hallands Nations besegrades!
2023-09-01 23:48

Ännu en tuff bortamatch avklarad och ännu en seger inkasserad! Fredagens sena kvällsmatch borta mot Hallands Nations FF bjöd på det mesta.

Första halvlek, ja tråkigt nog är det inte mycket vi kan skriva om. Det var en jämn kamp ute på planen i första halvlek där Hallands Nation var det laget som skapade bäst målchanser. Vi såg lite trötta och inte helt fokuserade ut i första vilket skapade en obalans i vårat spel. Men första halvlek var lite av ett sömnpiller och vi gick in i halvtid med 0-0 på tavlan.

I halvtids snacket i omklädningsrummet ändrade vi våran inställning och började ta tag i oss själva för att höja oss inför andra halvlek och det funkade. I 49:e minuten får vi en hörna tilldelad till oss, på hörnan försöker Hallands Nation rensa iväg bollen men lyckas inte i röran, bollen hamnar i något form av flipperspel och tillslut kan Hugo Månsson peta in bollen i mål och gör så att Bara GIF tar ledningen med 0-1. Kort där efter fortsätter vi med att ösa på i vårat anfallsspel, Jeff Högbo slår en fin passning till Elliott Jarny som lyckas trycka in bollen i mål till 0-2 i 54:e minuten. 58:e minuten slår Ahmed en fin boll från sitt straffområde som lyckas ta sig igenom hela Hallands försvar, Elliott Jarny är snabbast på bollen och springer sig fri med målvakten, han rundar målvakten och får öppet mål och petar in bollen till 0-3 i 58:e minuten. På bara 10 minuter gjorde vi 3 snabba mål och våran energi var på topp efter den underbara inledningen på andra halvlek. Vi fortsatte med att spela vårat spel och att ha våran moral på högsta nivå, även om vi inte gjorde fler mål.

Med en minut kvar av matchen så slog klockan 22:00 i Lund vilket betydde att lamporna på Klostergårdens IP stängs av automatiskt och vi hade inget annat val än att blåsa av matchen. Vi vinner matchen med 0-3 och tar femte raka segern (4 officiellt då Skattebergas matcher är strukna).