Matchnummer: 130168073
Samling:11:45
Ny storseger mot Skatteberga innan sommaruppehållet!
2023-06-25 16:39

Sista matchen för Giffarna innan det är dags för lite sommarledigt för hela truppen med både matcher och träningar, då ställdes vi mot nästjumbon Skatteberga FC på bortaplan i Hardeberga.

Matchinledningen såg spelmässigt bra ut, vi rullade ut Skatteberga fullständigt och hade väl runt 90% bollinnehav under hela matchen. Ska jag beskriva varje mål detaljerat kommer inte allt få plats i referatet här så ni får nöja er med lite smått. Skatteberga tar ledningen trots vårat övertag då dom utnyttjar en kontring och skapar ett friläge till och göra 1-0 i 10:e minuten. 1-1 kommer snabbt efter i 13:e minuten av David Kroon och 1-2 kommer i 15:e minuten av Sebastian Kackarovski på en hörna. Haidar Hussin fick även göra mål när han petade in 1-3 i 29:e minuten och David Kroon nickade in 1-4 precis innan halvtid i 45:e minuten och vi går in med 1-4 i paus.

Det tar bara 1 minut in i andra halvlek när målskyttet är igång igen när Elliott Jarny slår in 1-5 i 46:e minuten. Därefter slappnar vi av enormt mycket och börjar spela av matchen redan i inledningen utav andra halvlek. I 75:e minuten drar våran coach Aleksandar Miskovic på sig matchtröjan och kliver in på plan. Det ökade killarnas diciplin när vi började skapa bättre lägen och slarvade mindre med bollen. Aleks stod även för en assist när han serverade Linus Nilssons första mål för dagen. I 84:e minuten styrs en boll på något vis till Jim Högbo som får öppet läge och Jim trycker enkelt dit 1-6. I samma minut gör vi ett målvaktsbyte när våran målvaktstränare Robin Kristiansson byts in på plan. Detta innebar debut för Robin i Bara GIF, stort grattis! Linus Nilsson tryckte även dit 2 skott som målvakten inte orkade rädda och Linus gjorde både 1-7 och 1-8 i 88:e minuten respektive 90:e minuten. Matchen slutade 1-8 till Bara GIF.