SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF
3 - 2
Ramlösa Södra IF
Bara GIF3 - 2Ramlösa Södra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 mars, 16:00
Plats:Bara IP (Konstgräs)
Serie:Träningsmatch
Samling:14:45
Årets första seger när Ramlösa Södra besegrades!
2024-03-16 19:46
Foto: Linus Nielsen

Då var årets första seger bärgad när vi tog emot Ramlösa Södra IF ifrån Helsingborg i säsongens fjärde träningsmatch.

 

Matchen inledes i motvind då det blåste kraftigt uppe på Bara IP under lördagen, detta ledde till att Ramlösa var det mer spelförande laget i första halvlek och fick efter några sekunder in i matchen ett hårt skott som träffade Joels ribba. Utöver den jobbiga motvinden så spelade vi ett tryggt och exceptionellt passningsspel som gjorde att vi kunde ta oss igenom Ramlösas höga press. Tyvärr var det Ramlösa som tog ledningen i matchen när dom slår en djupledsboll på högerkanten, där springer sig Ramlösas anfallare fri med Joel och lyckas peta förbi bollen i mål till 0-1 i 32:a minuten.

 

Inför andra halvlek gjorde 2 förändringar och fyllde på med ny frisk energi i laget för att utnyttja medvinden i andra halvlek. Detta gav effekt direkt när Jim Högbo får en boll passad till sig i ett farligt läge, Jim kapas på straffområdeslinjen och vi tilldelas en frispark precis utanför straffområdet. Oscar Svahn tog hand om den frisparken och sköt in den stenhårt till 1-1 i 47:e minuten till oss. Kort därefter fick vi spela matchen med en man mer på plan då Ramlösa spelarna blivit griniga och tog på sig ett rött kort. Det gjorde att vi kunde skapa fler och fler farliga anfall. I 60:e minuten slås en boll till Oscar Svahn som kom fri med målvakten och Oscar gjorde inga misstag och satte dit ledningsmålet 2-1 till oss! I 67:e minuten får vi en hörna som vi utnyttjar som en kort hörna, Onur Serifler laddade med ett skott som blockerades och Marin Smoljan snappar upp bollen och trycker in bollen i mål till 3-1 till oss och vi började känna oss mer och mer bekväma i matchen. Ramlösa skulle dock gå för fler mål och lyckades få in en boll till i mål när man kommer i ett 2 mot 1 läge själv med Joel och reducerar till 3-2 i matchen i den 87:e minuten, men tiden räcker inte med till mer än så och vi håller undan och tar årets första seger!

 

Matchfakta:

 

Bara GIF - Ramlösa Södra IF 3-2

Målskytt: Oscar Svahn (47‘), Oscar Svahn (60‘), Marin Smoljan (66‘)

Assist: -

Gula kort: Martin Anic (19‘)

Publiksiffra: 40

 

Träningsmatch

Bara IP (Konstgräs)

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 18:30
1 - 0  
Fre 17/5 18:45
2 - 4  
Tor 9/5 13:00
2 - 3  
Lör 4/5 13:00
2 - 5  
Ons 1/5 15:00
6 - 1  
Sön 28/4 13:00
3 - 0  
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners