SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF
0 - 7
Lilla Torg FF
Bara GIF0 - 7Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 21 mars, 20:00
Plats:Bara IP (Konstgräs)
Serie:Träningsmatch
Samling:18:45
Stark insats - trots förlust mot Lilla Torg
2024-03-21 23:32
Foto: Linus Nielsen

Näst sista träningsmatchen på försäsongen är genomförd och detta var inte helt vad vi hade planerat från början. Vi skulle egentligen ta emot Furulunds IK på lördag i en träningsmatch, men när dom ringde och avbokade den då dom råkat dubbelbokat sig så var det bara för oss att leta nytt motstånd med kort varsel. Valet föll på Division 3-laget Lilla Torg FF då vi i samband med träningslägret i Spanien även stötte på dom under våran vistelse och hade ett bra och trevligt snack.

 

Vi visste på förhand att det skulle bli tufft idag och att vi skulle få jaga mycket boll och så blev det. Redan dom första minuterna av matchen kände vi av vilken stor skillnad det är i tempot i Division 3 fotboll jämfört med Division 5-6 fotboll. Tyvärr skulle vi inleda matchen hemskt när vi i 10:e minuten får avbryta matchen då Oscar Svahn gör sig illa i en sekvens. Oscar fastnar med foten i gräsmattan och vrider till knät och matchen pausas i lite mer än 10 minuter, Oscar fick tyvärr åka raka vägen in till sjukhus och vi hoppas och håller alla tummar för att det inte är någon allvarlig skada.

 

Då siffrorna flög iväg idag för oss under matchen talar det ganska väl för oss att det var klasskillnad på plan idag. Vi gick in i halvtid med 0-3 på tavlan och trots underläget gör vi en väldigt bra första halvlek där vi lyckas skapa flertalet farliga anfall och får Lilla Torgs försvarare att jobba.

 

Andra halvlek är en av dom bästa halvlekarna rent prestations mässigt jag sett på många år från Bara GIF´s sida. Trots att Lilla Torg fortsatte med att spela med högt tempo och skapa kvicka kontringar hängde vi med och gjorde det jobbigt för Lilla Torgs anfallare. Det skulle ta hela vägen till 75:e minuten innan Lilla Torg skulle få in nästa boll i nät och sätta 0-4. Väl därefter rann siffrorna iväg i matchen då våran energi tog slut efter att ha sprungit och jagat boll konstant i högt tempo i 75 minuter. Slutresultatet blev tillslut 0-7 där Lilla Torg självklart var värdiga vinnare men det är även ett resultat som inte speglade matchbilden.

 

Ni ska hålla huvudet högt uppe idag alla samtliga 16 spelare på plan, en enormt bra individuell prestation och insats från samtliga spelare. Tar vi med oss denna insatsen till seriespelet kommer vi bli tuffa att möta i år...

 

Matchfakta:

 

Bara GIF - Lilla Torg FF 0-7

Målskytt: -

Assist: -

Gula kort: -

Publiksiffra: 25

 

Träningsmatch

Bara IP (Konstgräs)

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 18:30
1 - 0  
Fre 17/5 18:45
2 - 4  
Tor 9/5 13:00
2 - 3  
Lör 4/5 13:00
2 - 5  
Ons 1/5 15:00
6 - 1  
Sön 28/4 13:00
3 - 0  
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners