SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Bara GIF
3 - 0
IFK Ystad FK
Bara GIF3 - 0IFK Ystad FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 13:00
Plats:Bara IP
Tävling:
Matchnummer: 130156019
Samling:11:45
Årets första seger när IFK Ystad besegrades!
2024-04-28 21:26
Foto: Linus Nielsen

Äntligen lossnade det för Giffarna och det var väl bara en fråga om när, i söndagens hemmamöte mot IFK Ystad lyckades vi äntligen plocka alla 3 poängen och göra det som vi verkligen inte klarat av innan, göra mål.

 

Första halvleken var en seg halvlek, tuff fysisk kamp ute på plan och varje boll fick vi kriga om precis som mot Janstorp, men mot Ystad lyckades vi plocka både första bollen och andra bollen vilket gjorde att vi fick med oss ett annat flyt jämfört med tidigare matcher. Vi fick till ett par skott på mål under första halvlek medans Joel inte hade något direkt att göra under första, men det var 0-0 i paus och vi fick ägna halvtids snacket om vad vi kunde förbättra inför andra halvlek.

 

I andra halvlek hittade vi den sista pusselbiten för att kunna fullfölja våra offensiva anfall, i 51:a minuten kom äntligen våran utdelning när Linus Nilsson testade att dra till med ett skott/lobb från distans då Ystads målvakt var långt ute, bollen letade sig hela vägen in i mål och vi tar ledningen med 1-0. Efter vårat ledningsmål fick vi en helt annan energi och positivt tänk som vi även saknat tidigare matcher, kanske var det de psykologiska som släppte. Vi fortsatte att anfalla på och i 69 minuten var det dags igen när Sebastian Kackarovski tar emot ett inlägg i straffområdet, han rullar vidare bollen till Linus Nilsson som drog till igen och 2-0 var ett faktum. Vi hann knappt lugna ner oss från firandet på vårat andra mål i matchen när det var dags igen. Sebastian Kackarovski tar hand om ett inkast och gör det både snabbt men även på sitt egna vis, genom att hjula iväg inkastet, inkastet blir ett högt och långt som tar sig över Ystad-försvaret och Marin Smoljan är framme och får tag på bollen. Marin gör inga misstag och dunkar in 3-0 i 72:a minuten. Efter 3-0 målet kändes matchen ganska så avgjord, men Ystad kunde fått till ett tröstmål om det inte vore för Joels brutala räddningar i slutminuterna. Joel och övriga killar i laget håller ut hela vägen och ser till att årets första seger kom samt årets första nolla när vi bekvämt besegrar IFK Ystad med 3-0.

 

Matchfakta:

 

Bara GIF - IFK Ystad FK 3-0

Målskytt: Linus Nilsson (51‘), Linus Nilsson (69‘), Marin Smoljan (72‘)

Assist: Jeton Krasnici, Sebastian Kackarovski, Sebastian Kackarovski

Gula kort: Linus Ågren (59‘), Martin Anic (88‘)

Publiksiffra: 55

 

Omg.4, Division 5 Södra

Bara IP

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 19/6 19:30
2 - 0  
Fre 14/6 19:00
2 - 0  
Lör 8/6 13:00
2 - 2  
Lör 1/6 13:00
2 - 5  
Fre 24/5 18:30
1 - 0  
Fre 17/5 18:45
2 - 4  
 
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners