Samling:13:00
Tvåsiffrig seger hemma mot Värpinge IF!
2023-04-29 17:17

Ännu en hemmamatch och ännu en storseger, vi har inlett säsongen i årets Division 6 enormt bra på hemmaplan, idag kom ännu en storseger när vi tog emot jumbon Värpinge IF.

Själva matchen blir svår att skriva om då slutresultatet får tala för sig själv, 10-0 gav en ganska tydlig bild hur matchen såg ut. Vi inleder lite halvtrögt och får inte den energin vi ville ha men vi gör väldigt enkelt mål på alla våra lägen vi skapade i första halvlek. I slutet av första halvlek började vi komma igång då vi sprungit sönder Värpinge och gjort dom trötta och då började målen trilla in. 3 mål på 15 minuter i slutet på första halvlek efter att vi gjort 2 snabba mål i början av matchen gör att det står 5-0 i halvtid till oss.

Andra halvlek fortsätter vi på en energin vi har och gör 2 nya snabba mål till 7-0 och väl där börjar det bli lite tapp på fokuset då alla ville göra mål. Men vi hämtar tillbaka den fokusen när Linus Nilsson gör 8-0 på ännu ett hörnmål, andra målet i år han gör direkt slagen på hörnan. I Slutminuterna gör Linus Nilsson ytterligare 2 mål och matchen slutar tillslut 10-0. Detta är våran största seger på 7 år och en godkänd genomförd match trots att vi kunde göra fler mål än vad vi gjorde idag. Alla målskyttar idag: Sebastian Kackarovski 2 mål, Pierre Zibner Jönsson, David Kroon 2 mål, Hugo Månsson, Linus Nilsson 4 mål.