SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bara GIF

Uttåg direkt i TF-Cupen
2023-11-18 15:01
Foto: Linus Nielsen

Ja, det är väl inte mycket mer att konstatera än att Futsal verkligen inte är våran grej. Dagens Futsal-turnering i Trelleborg Futsal Cup blev tuffare än vad vi räknat med.

 

BK Höllviken - Bara GIF

Första gruppspelsmatchen inledde vi mot Division 4-laget BK Höllviken. Själva spelet i matchen är det faktiskt vi som är det bättre laget. Höllviken fick endast 1 skott på mål och just det skottet lyckades dom göra mål på. Trots att vi hade flertalet chanser att göra mål så lyckades vi inte göra det som fotboll går ut på, att göra mål. Första matchen slutade med förlust 1-0.

 

Bara GIF - Gislövs IF

Andra matchen och vi spelade mot Gislövs IF. Ett lag som vi tyvärr underskattade enormt. Gislöv gjorde mål direkt i första minuten mot oss. Resten av matchen fick vi vara de jagande laget för ett kvitteringsmål. Men vi tappade tillslut all våran energi och ork vilket gjorde att vi släppte in 3 mål på matchens 3 sista minuter och vi förlorar med 0-4.

 

Bara GIF - FC Plisat

En "måstematch" för oss ifall vi skulle ha någon chans att gå vidare från gruppen och vi ställdes mot FC Plisat som är Svenska Mästare i Beachfotboll samt ett lag specialinriktat på just Futsal. Denna matchen visste vi skulle bli tuff men vi stod upp väldigt bra mot Plisat igenom hela matchen. Tyvärr blev det förlust även i denna matchen, matchen slutade 1-3 till Plisat. Marin Smoljan blev målskytt för oss med 10 sekunder kvar av matchen. Värt att notera är att Joel Svensson tilldelades matchens lirare för sin insats i denna matchen då han höll nere siffrorna med sina klassräddningar.

 

Gylle AIF - Bara GIF

Sista matchen och den skulle vi bara spela av och avsluta snyggt. Det blev tyvärr inte alls så. Inga detaljer behövs nämnas i denna matchen då slutresultatet 9-1 till Gylle talar för sig själv. Pierre Zibner Jönsson fick äran att göra vårat andra mål för turneringen.

 

Matchfakta:

 

BK Höllviken - Bara GIF 1-0

 

Bara GIF - Gislövs IF 0-4

Gula kort: Linus Nilsson

 

Bara GIF - FC Plisat 1-3

Målskytt: Marin Smoljan

 

Gylle AIF - Bara GIF 9-1

Målskytt: Pierre Zibner Jönsson


Nyhetsarkiv
Uttåg direkt i TF-Cupen2023-11-18 15:01
Ändringar i seriespelet2023-02-02 07:26
Nils Holgersson Cup 20232022-12-22 09:12
Hemmatröjan 2022! 2022-04-27 09:49
Ännu ett nyförvärv! 2022-04-26 09:02
 
Våra sociala medier:
Samarbetspartners